BiP’ten ilk üniversite işbirliği

Güncelleme Tarihi:

BiP’ten ilk üniversite işbirliği
Oluşturulma Tarihi: Eylül 15, 2023 07:00

Turkcell çatısı altında faaliyet gösteren yerli iletişim ve yaşam platformu BiP, ilk üniversite işbirliğini İstanbul Kültür Üniversitesi ile gerçekleştirdi.

Haberin Devamı

Bu işbirliğiyle üniversitenin kapalı ve açık iletişim kanalları BiP’e taşınarak öğrenci, akademisyen ve idari personelin tek kanal üzerinden haberleşebilmesi, üniversiteyle ilgili bilgilere kolayca erişebilmesi mümkün hale geldi.

Projeyle ilgili bilgi veren BiP Genel Müdürü Gökhan Yüksektepe, “BiP olarak, üniversite işbirliklerimizden ilkini İstanbul Kültür Üniversitesi ile gerçekleştirdik. Bu kapsamda BiP Keşfet’te sadece İstanbul Kültür Üniversitesi’nin öğrenci, akademisyen ve idari personellerin erişebildiği yaklaşık 20 bin kullanıcıya sahip, anlık iletişim platformu olarak kapalı kanal konumlandı. Ayrıca üniversitenin aday öğrenciler için alternatif sosyal medya ağı olarak kullandığı açık kanalı da artık BiP Keşfet’te yer alıyor. Üniversite ve bölüm bilgilerine, etkinlik ve söyleşilerle ilgili bilgilendirmelere ve öğrencilere özel ödüllü anket sorularına da aktif olarak bu kanal üzerinden kolaylıkla erişilebiliyor” dedi.

BAKMADAN GEÇME!