Bakan Varank’tan Togg’lu sahur çağrısı

Güncelleme Tarihi:

Bakan Varank’tan Togg’lu sahur çağrısı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 17, 2023 07:00

SANAYİ ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, sosyal medya üzerinden gençlerle sürpriz iftar ve sahur buluşmalarını Bursa’da sürdürüyor.

Haberin Devamı

Bakan Varank, Bursa’daki sosyal medya hesabından “Gençler; Bu gece Abdal’da Bursa tahanlısı ve simit ile toplu değil Togg’lu sahur yapmaya var mısınız?” sorusunu yöneltti. Ardından da çayları Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın ısmarlayacağını ifade etti. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Aktaş da “Sahurda çaylar benden. Mekânı geçen seneden biliyorsunuz. Hepinizi bekliyorum gençler” mesajını paylaştı. Paylaşımların ardından Bakan Varank, Gemlik rengi Togg T10X ile geldiği Tarihi Abdal Meydanı’nda Bursalı gençlerle sahur yaptı.

‘GENÇLER YOL ARKADAŞIMIZ’

Bakan Varank, gençlerle birlikte tahinli pide, simit ve börekten oluşan mönü ile yaptığı sahurda, Togg’un Gemlik’te üretildiğini hatırlatarak, “Togg gibi nice markaları bu şehirden çıkarmak için çalışacağız. Biz bir oldukça beraber oldukça üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir şey olmaz biz buna inanıyoruz. Bizim bu gayretimizde en önemli yol arkadaşlarımız, genç kardeşlerimiz. Gençlerimize inanıyoruz onlar da bizi hiçbir zaman yolda bırakmıyorlar. Türkiye’nin otomobilini üretmeyi başardık, genç kardeşlerimizin sayesinde” diye konuştu. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Aktaş da sosyal medya üzerinden buluşmanın gerçekleştiğini belirterek katılanlara teşekkür etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!