Akbank, Harvard’da ders oldu

Güncelleme Tarihi:

Akbank, Harvard’da ders oldu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 08, 2016 20:08

DÜNYANIN önde gelen şirketlerine yönetici yetiştiren Harvard Business School, ‘Akbank Direkt’i öğrencilerine ders konusu yaptı.

Haberin Devamı

Harvard Business School’da, Akbank Direkt’in başarılı bir vaka çalışması olarak işlendiği derse, Akbank Yönetim Kurulu Başkanı ve Murahhas Üye Suzan Sabancı Dinçer de katıldı. Suzan Sabancı Dinçer, Harvard Business School’un ‘Executive Education (Üst Düzey Yönetici Eğitimi)’ çerçevesinde düzenlenen ‘General Management Program (Genel Yönetici Programı)’ dersinde öğrencilerin sorularını yanıtladı. Dünyanın her yerinden önde gelen şirketler ve bankalarda ortalama 10-15 yıllık deneyime sahip iş insanlarının katıldığı programda ‘Akbank’ın Başarıları Dersi’ni, Prof. Rajiv Lal anlattı. Burada yaptığı konuşmada Suzan Sabancı Dinçer, şunları söyledi: “Teknoloji ve bankacılık hizmetlerinin birleştirilmesinde yaptığımız yenilikçi çalışmalar, ürün ve uygulamalarımıza olan ilgiyi her geçen gün artırıyor. Yenilikçi çalışmalarımız sonucu geliştirdiğimiz ürün ve hizmetlerimizi kısa sürede sahiplenen müşterilerimiz, kendileri için büyük gelişmeler içeren teknolojik yeniliklerimizi her geçen gün daha çok kullanıyor. Bugün yapılan işlemlerin yüzde 90’ı dijital tarafta gerçekleşiyor.”

Suzan Sabancı Dinçer, Akbank’ın iyi yönetilen Türk bankacılık sektörünün dünyaya tanıtımı için başarılı bir örnek olduğunu söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!