3D yazıcı ile ister kış ister yaz lastiği

Güncelleme Tarihi:

3D yazıcı ile ister kış ister yaz lastiği
Oluşturulma Tarihi: Haziran 22, 2017 12:33

Michelin, sürücülerin ihtiyaçlarına göre 3D yazıcılarla doldurulabilecek bir lastik sırtı ortaya çıkardı. Sürücü ihtiyaçlarına uygun olarak, lastik dış yüzeyini birkaç dakika içerisinde 3D yazıcı ile yazdırabiliyor. Sürücüler yağmurlu bir günde seyahat ettikleri lastiklerini karlı zemine geçerken 3D yazıcı ile hava koşuluna uygun hale getirebiliyor.

Haberin Devamı

Michelin Concept Vision’ı üç boyutlu yazıcı teknolojisi ile üreterek sektörde yeni bir dönemin kapısını açtı. 3 boyutlu olarak yazdırılan ve yeniden doldurulabilme özelliği ile fark yaratan Michelin Concept Vision, hava ile şişirilmiyor. Gözenekli, bal peteğine benzeyen iç yapısı sayesinde havaya gerek duymayan lastikler, özel tasarımı ile konfor ve güvenliği bir arada sunarken, geleneksel bir lastiğin doğada çözünmesi yıllar alırken Vision, kullanılan lifler sayesinde doğada kendiliğinden çözünebiliyor.

BİRKAÇ DAKİKADA İSTER KIŞ İSTER YAZ LASTİĞİ

Vision, sürücülerin ihtiyaçlarına göre 3D yazıcılarla doldurulabilecek bir lastik sırtı sunuyor. Vision, özel teknolojisiyle hava geçişleri ve zemin yapısına göre gelişen sürücü ihtiyaçlarına uygun olarak, lastik dış yüzeyini birkaç dakika içerisinde 3D yazıcı ile yazdırabiliyor. Sürücüler yağmurlu bir günde seyahat ettikleri lastiklerini karlı zemine geçerken 3D yazıcı ile hava koşuluna uygun hale getirebiliyor.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!