Dünyadan haberler

Güncelleme Tarihi:

Dünyadan haberler
Oluşturulma Tarihi: Ocak 23, 2006 00:00

Oscar heykelleri ahırdaki banyoda

Emma Thompson’un kocası, İskoçya’daki bir ahırı eşinin rahatça yazabilmesi için restore ettirdi. Ancak, Thompson çalışmalarını banyoda yapmayı seviyor ve aldığı Oscar heykellerini de yine aynı yerde tutuyor. "Howard’s End" filmiyle ’en iyi kadın oyuncu’, "Sense and Sensibility" filmiyle ’en iyi senaryo’ ödülü alan Thompson, heykelleri banyoda saklamasını "Başka yerde çok abartılı duruyorlar" sözleriyle açıklıyor. Ünlü oyuncu, şu sıralar senaryosunu da yazdığı "Nanny McPhee" adlı filmde oynuyor.

Eminem’e büyükanne boykotu

Eski eşi Kimberly ile yeniden evlenen Amerikalı rap yıldızı Eminem, büyükannesini öfkeye boğdu. Betty Kresin, Kimberly’nin torununun beynini yıkadığını söylüyor. Michigan’daki evlilik törenini boykot eden büyükanne Kresin, "Evlilik öncesi anlaşma da yapmadı. Çok büyük hata etti. O kız her şeyini alıp gidecek" sözleriyle Kimberly’den hiç hoşlanmadığını dile getiriyor. Öfkeli büyükanne, Kimberly’nin torununu baskı altında tuttuğunu ve kendilerine karşı yönlendirdiğini de savunuyor. Asıl adı Marshall Bruce Mathers III olan Eminem, 2001’de boşandığı lise arkadaşı Kimberly Mathers ile Rochester’da yeniden evlenmişti. Çiftin bir kızı bulunuyor.

Dinlere inanmıyor

Ünlü yıldız Jennifer Aniston, bir dergiye yaptığı açıklamada, "Ruhani bir yanım var, ama dini yanım yok. Organize dinleri, inanılmaz ölçüde yok edici ve iki yüzlü buluyorum. İçimdeki ruhani taraf ise her gün gelişiyor" dedi. Jennifer Aniston, kaybettiği büyükannesi ile daha iyi bir iletişim kuramamasına üzüldüğünü de söyledi. Aniston, "Yunanlıydı ve dilini anlamıyordum, ama gördüğüm en güçlü kadındı. Keşke daha fazla çaba harcasaydım" diye konuştu.

Yine ayrıldılar

Charlie Sheen-Denise Richards çifti, 2005 yılında ayrılıp barışmalarıyla magazin basınına en çok konu olan ünlüler arasındaydı. İki kızları olan çiftin, aralarındaki sorunları hallettikleri ve çok mutlu oldukları konuşuluyordu son zamanlarda. Yılbaşında baş başa tatile çıkan iki ünlüye yalnız kalmak yaramadı ne yazık ki. Barbados Adası’nda tatilcilerin gözü önünde kavga eden ikili, tatil dönüşü bir kez daha yollarını ayırmaya karar verdi.

Üçüncü evlilik yakında

Andie MacDowell, çok yakında üçüncü kez nikah masasına oturacak. Kendisinden yedi yaş küçük Kevin Geagan adlı işadamıyla evlenmeye hazırlanan 47 yaşındaki oyuncunun çok mutlu olduğu konuşuluyor. 19, 16 ve 11 yaşlarında üç çocuğu olan MacDowell’ın nişanlısının da önceki evliliğinden üç kızı var. Nişanlılar, kalabalık mutlu bir aile olmak için sabırsızlandıklarını söylüyorlar.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!