Deniz Seki ne zaman tahliye edilecek? Tahir Sarıkaya açıkladı!

Güncelleme Tarihi:

Deniz Seki ne zaman tahliye edilecek Tahir Sarıkaya açıkladı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 26, 2016 14:29

Bir süredir cezaevinde yatan ünlü şarkıcı Deniz Seki hapisten ne zaman çıkıyor? Bir magazin programına katılan ünlü sunucu Tahir Sarıkaya, Deniz Seki’nin tahliyesi hakkında ilginç açıklamalarda bulundu. 2 yıldır hapis yatan Deniz Seki, son yılını bakın nerede geçirecek? İşte detaylar…

Haberin Devamı

Söylemezsem Olmaz magazin programına konuk olan ünlü sunucu Tahir Sarıkaya, Deniz Seki hakkında bir takım açıklamalarda bulundu. Sarıkaya’nın Deniz Seki tahliyesi hakkında söyledikleri gündeme damga vurdu. İşte o sözler...

Son 1 yılını Eskişehir Açık Ceza Evi’nde geçirecek

Söylemezsem Olmaz programına konuşan Tahir Sarıkaya yaptığı açıklamada, Deniz Seki’nin son bir yılında nakledileceğini belirtti.

Sarıkaya’nın yaptığı açıklama şu şekilde:

“Deniz Seki, 16 Mayıs’ta Anneler Günün için tiyatro provalarına gidiyor. Deniz Seki, Haziran ayında Eskişehir açık ceza evine nakledilecek. Diğer mahkumlara nasıl davranılıyorsa Deniz Seki’ye de öyle davranılıyor. Ona hiçbir ayrıcalık tanınmıyor.”

Bu açıklamaların üzerine Söylemezsem Olmaz programın sunucuları Lerzan Mutlu ve Oya Aydoğan Deniz Seki’nin 17 Haziran 2017 yılında tahliye edileceğini açıkladı.

Haberin Devamı

Deniz Seki ne zaman tahliye edilecek Tahir Sarıkaya açıkladı

Kasım 2014’te hapse girmişti!

‘Uyuşturucu temin etmek’ suçundan hakkında ilk olarak 2009 yılında dava açılan Deniz Seki, 220 gün hapis yatmıştı.

Daha sonra ‘kokain satın alıp içmek’ ve ‘başkalarına uyuşturucu temin etmek’ suçlarından ikinci kez hakkında dava açılan ünlü şarkıcının 6 yıl 3 ay hapis yatması istenmişti.

Cezasının Yargıtay kararı sonucunda 30 Mayıs 2014 yılından hakkında yakalama emri çıkarılan şarkıcı bir süre ortadan kaybolmuştu.

Kaçtığı önemde hukuki mücadelesini sürdürmeye devam etmişti. Hastalık nedeniyle infazının ertelenmesini talep etmiş ancak Adli Tıp Kurumu tarafından hastalığın cezaevinde kalmasına engel olmadığı gerekçesi ile Seki’nin bu talebi reddedilmişti.

Ancak 16 Kasım 2014 yılında saklandığı dairede yakalanarak ceza evine götürülmüştü.

BAKMADAN GEÇME!