Deniz Çakır’ın göbeğindeki gizemli dövme ortaya çıktı!

Güncelleme Tarihi:

Deniz Çakır’ın göbeğindeki gizemli dövme ortaya çıktı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 11, 2016 18:55

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da Meryem Çakırbeyli karakterine hayat veren ünlü oyuncu Deniz Çakır’ın göbeğindeki gizemli dövme ortaya çıktı. Deniz Çakır’ın göbek bölgesinde bulunan dövme oldukça dikkat çekici. Acaba Deniz Çakır’ın bu dövmesi ne anlam taşıyor? İşte detaylar...

Haberin Devamı

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin oyuncusu Deniz Çakır, aynı dizide birlikte rol aldığı Oktay Kaynarca ile aşk yaşadığı dedikodularına karışmıştı.

Deniz Çakır geçtiğimiz günlerde Akmerkez’ de görüntülendi. Çakır, giyim ve kozmetik mağazalarını geziyordu. Bu sırada objektiflere takıldı. Güzel oyuncunun giydiği kısa bluzu göbeğinin görünmesini sağladı. Güzel oyuncunun göbeğinde bir dövme olduğu göze çarptı.

Deniz Çakır’ın göbeğindeki gizemli dövme ortaya çıktı

Deniz Çakır kimdir?

Ünlü oyuncu Deniz Çakır, 31 Aralık 1982 yılında Ankara’ da dünyaya geldi. Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konsevatuvarı Tiyatro Bölümü’ nden mezun oldu. Sık sık tiyatro oyunlarına giden Çakır, bir gün bir oyunda Zeynep Eronat’ ın performansından çok etkilenerek onun gibi bir oyuncu olmaya karar vermiş. İlk televizyon deneyimini Kadın İsterse dizisinde Alev rolünü canlandırarak yaptı. Ancak asıl çıkışını Yaprak Dökümü dizisinde Ferhunde rolünü canlandırarak yaptı.

Haberin Devamı

2004 yılında Birol Güven yapımı, Hülya Avşar ve Cihan Ünal‘ın başrollerini paylaştıkları “Kadın İsterse” adlı dizide Deniz Çakır, Alev rolüyle ilk televizyon deneyimini yapmıştır.

Deniz Çakır, 2006 yılında Reşat Nuri Güntekin‘in aynı adlı romanından günümüze uyarlanan ve Halil Ergün, Fahriye Evcen, Güven Hokna, Bennu Yıldırımlar, Tolga Karel, Gökçe Bahadır, Caner Kurtaran gibi oyuncuların rol aldığı “Yaprak Dökümü” adlı dizide Ferhunde karakterini canlandırdı.

2013 yılı Ocak ayının ilk haftasında “Muhteşem Yüzyıl” dizisine katılarak Şah Sultan karakterini canlanmıştır. Yönetmenliğini Taylan Biraderler‘in yaptığı, yapımcılığını Timur Savcı‘nın üstlendiği, senaryosunu Meral Okay ve Meral Okay’ın ölümünden sonra Yılmaz Şahin‘in yaptığı “Muhteşem Yüzyıl” dizisinde; Halit Ergenç, Meryem Uzerli, Vahide Gördüm, Nebahat Çehre, Okan Yalabık, Burak Özçivit, Ozan Güven, Mehmet Günsür, Nur Fettahoğlu, Selma Ergeç, Pelin Karahan, Merve Boluğur, Engin Öztürk, Aras Bulut İynemli, Berrak Tüzünataç, Deniz Çakır, Meltem Cumbul, Sarp Akkaya gibi oyuncular rol almıştır.

Haberin Devamı

2014 yılında yönetmenliğini Kudret Sabancı‘nın yaptığı “Yasak” adlı dizide Fikret Kuşkan ile başrolde oynadı.

BAKMADAN GEÇME!