Deli Gönül 9. son bölümü sonrası 10. bölüm fragmanı yayınlandı

Güncelleme Tarihi:

Deli Gönül 9. son bölümü sonrası 10. bölüm fragmanı yayınlandı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 29, 2017 10:03

Deli Gönül 10. bölüm fragmanı ile izleyicilerle buluştu. Kadir'in kendisini toparlamaya çalıştığı son bölümün ardından gelişen olaylar, Deli Gönül 10. yeni bölüm fragmanında ekrana geldi. Trafik kazası görüntülerinin ekrana geldiği yeni bölüm fragmanında Fatmanur, bazı değişikliklere imkan tanıyacaktır. İşte, tüm bunların yaşanacağı Deli Gönül 10. bölüm fragmanı ve son bölümden detaylı bilgiler

Haberin Devamı

Deli Gönül dizisi bu hafta ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine yine nefes kesen dakikalar yaşandı. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi Deli Gönül'de heyecan doruktaydı. Dizinin bu hafta yayınlanan son bölümünde Fatmanur’un, Türkan ile yaptığı anlaşmaya sadık kalabilmek için yaptıkları, ona büyük bir ızdırap verdi. Son bölümün bitmesinin hemen ardından izleyiciler tarafından yeni bölüm fragmanı merak edilmeye başlandı. Peki, Deli Gönül dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Fatmanur’un ihaneti ile yıkılan Kadir, bir yandan bunun nedenlerini sorgularken, diğer yandan kızının iyileşmesi ile teselli bulacaktır. Fatmanur olmasa da, Antakya’ya dönme kararı alan Kadir, beklenmeyen bir gelişme ile karşı karşıya kalacaktır. Fatmanur’un, Türkan ile yaptığı anlaşmaya sadık kalabilmek için yaptıkları, ona büyük bir ızdırap verecektir. Kadir’i inandırmak için Ahmet’e gösterdiği yakınlık, Ahmet tarafından yanlış anlaşılınca kendini köşeye sıkışmış hissedecektir. Ahmet her ne kadar Fatmanur’un davranışlarından öncelleri şüphe etse de, aşık olmanın verdiği heyecan ile bunları görmezden gelmeye çalışacak, her şeyi yoluna koyduğunu düşündüğü anda, edindiği bilgi bütün dengesini bozacaktır. Şafak, Selim’in hayatının detaylarını öğrendikçe, rekabet sınırlarını zorlayacak fakat verdiği kararlar arkadaşlarının ondan uzaklaşmasına sebep olacaktır. Nihat, Kasım’a ulaşamadığı için girdiği çıkmazdan kurtulmanın yollarını ararken, yaşanan gelişmeler onu daha fazla risk almaya ve hiç istemediği bir ortaklığa zorlayacaktır.

Haberin Devamı

BİR ÖNCEKİ BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Fatmanur ve Kadir, Antakya’ya geri dönerek, her şeye yeniden başlamak için karar alacak, fakat beklenmeyen gelişmeler ile planlarını bir müddet ertelemek zorunda kalacaklardır.

Kadir, Şükran’ı hayatta tutabilmek için elinden geleni yapmaya çalışacaktır. Bu kademede Türkan‘ın yardımını kabul etmek mecburiyetinde kalacak, bu kararı ile kendine oynanacak büyük oyuna istemeden zemin hazırlamış olacaktır.

Haberin Devamı

Ahmet, Arif’in oynadığı oyunları açığa çıkartmaya çalışacak, ama Arif’in asıl planının asla farkına varamayacaktır.

Hayri ve Nihat’ı arasındaki uçurum giderek büyüyecek, Nihat'ın babasından intikam almak için başladığı işte hiç ummadığı bir olay ile karşılaşacak. Tüm dengesi bozulacaktır. 
Şafak tam her şeyi kaybettiğini düşündüğü anda, önüne gelen fırsatı ablasını kontrol edebilmek için kullanacak, adeta küllerinden yeniden doğacaktır.

Her şeye yeniden başlamak için verilecek ödünler, mutlu olabilmek için harcanacak emekleri boş çıkaracaktır.

BAKMADAN GEÇME!