Daha merdivende kazandı

Güncelleme Tarihi:

Daha merdivende kazandı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 05, 2013 00:44

Salon girişindeki ikna rekabetinde uyguladığı strateji, Yıldırım’a zaferi getirdi.Kongre üyeleri, salona girerken, merdiven başında ilk Aydınlar’ı gördü. Onun verdiği beyaz oy pusulalarıyla içeri girerlerken, merdivenlerin sonunda “Hoş geldiniz” diyen Yıldırım ile karşılaştılar. F.Bahçe Başkanı’nın ikna konuşması işe yaradı. Üyelerin büyük bölümü sandıklara yöneldiklerinde ellerindeki Aydınlar’ın beyaz oy pusulasının yerini Aziz Yıldırım’ın sarı pusulası almıştı.

Haberin Devamı

F.BAHÇE seçimleri rekor oyla Aziz Yıldırım’ın zaferi ile sonuçlanırken kongreden arda kalan mesajlar netti…
Öncelikle Nihat Özdemir ile başlayalım… Belli ki Mehmet Ali Aydınlar’ın Nihat Özdemir ile ilgili sözleri sarı lacivertlilerin eski başkan vekilini çok üzmüştü… Elinde bir beyaz kağıt ve bir kalem ile sandıkların yanında duruyordu… Kendisine yardımcı olan kişiler her sandıktan oy sayılarını getiriyor ve Nihat Özdemir bu oyları tek tek yazıyordu. Ardından da soluğu Yıldırım’ın yanında alıyordu…

‘YÜZDE 35 ZAFERLERİ OLURDU’

AZİZ Yıldırım kazanacağı kesinleşince şu sözleri sarf ediyordu Özdemir’e:
“Nihat Bey, F.Bahçe’de gerçeği gören insanlar var… Hepsinin tek tek elini sıktım… Gözlerindeki o ışıltıyı gördüm… Bu kongre bir mesajdır… Fenerbahçeliler mesajı gerekli yerlere iletmişlerdir…” Özdemir daha sonra gazetecilere dönerek, “Eğer oy farkı az olsaydı bunu yenilgi olarak görürdüm. Bu onlar için tam bir hezimettir… Lütfen oy oranlarını doğru hesaplayın… 75’e 25 olacak… Eğer oy oranları yüzde 35 olsaydı bu zaferleri olurdu” diye konuşuyordu.

Haberin Devamı

AZİZ YILDIRIM TARİHE GEÇTİ

YILDIRIM REKOR OYLA YENİDEN BAŞKAN

PEŞ PEŞE İKİ ADAY BİRDEN

ASLINDA bu kongreye “merdiven kongresi” de diyebiliriz. Aydınlar tüm ekibiyle salonun yürüyen merdivenlerinin başında duruyordu. Yanında kongrenin kritik isimlerden Davut Dişli de kendilerine destek veriyordu. Üyeleri tek tek karşılayan Aydınlar elindeki oy pusulasını da onlara veriyordu.
Ancak bu üyeler oy kullanmak için salonun merdivenlerinden aşağıya inerken bu kez kendilerini Aziz Yıldırım karşılıyordu. Saat 11.00’den 16.30’a kadar bir mola bile vermeden merdivenlerin bitiminde tek başına bekleyen Yıldırım seçimlerin ilk raundunu orada kazanıyordu. Aydınlar’ın verdiği beyaz oy pusulaları Aziz Yıldırım’ın kısa ikna konuşması ile Yıldırım’ın sarı oy pusulası ile yer değiştiriyordu…

‘6222 OY ALMA’ ESPRİSİ

SEÇİMLERDE Aziz Yıldırım’ın yakınlarının 6222 esprisi kahkahalara neden oluyordu… ”Bu bir mesaj kongresi” diyen Yıldırım’ın yakın dostları, mahkum olduğu yasaya atıfta bulunarak, Başkan’ın 6222 oyla başkanlığı kazanacağını dile getiriyorlardı. Yıldırım 6 bin 821 oy alarak, bu beklentilerin de üzerine çıkmış oldu.

Haberin Devamı

Minnettarım...

AZİZ Yıldırım, kulübün resmi internet sitesinden genel kurul üyelerine teşekkür etti. Yıldırım mesajında, “Büyük Fenerbahçe’nin Büyük Kongre Üyeleri, size camiamıza yakışır olgunlukla bu kongreyi gerçekleştirdiğiniz, Fenerbahçemiz’in değerlerine kararlılıkla sahip çıktığınız, şahsıma ve arkadaşlarıma olan güven ve inancınızı tarihe not düşercesine yinelediğiniz için sizlere sonsuz şükranlarımı sunarım” dedi.

AZİZ Yıldırım özür dilemezse...

AKFEN Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, “Aziz Yıldırım’, itibarımı zedeleyen açıklamaları için 3 gün içinde özür dilemezse hukuksal sürece başvuracağım. İftiraların ispatlanması durumunda F.Bahçe’den İstifa edeceğim, aksi durumda Yıldırım istifa etmelidir” dedi.

Haberin Devamı

Dilmen: Aydınlar ‘Şike var’ dedi

AYDINLAR tarafından karıştırıcılık yapmakla suçlanan Rıdvan Dilmen, “Mehmet Ali Aydınlar, Aykut Kocaman’a ‘Şike var, sizden puan sileceğim’ dedi. Kocaman’ın cevabı, “Madem öyle düşürün o zaman bizi” oldu. Bu konuşma Acıbadem hastanesinde gerçekleşti” diye konuştu.

Dosya yeniden Yargıtay’a gidiyor

YARGITAY 5. Ceza Dairesi’nin, eksikliklerin giderilmesi için İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi’ne iade ettiği “Futbolda Şike Davası” dosyasındaki eksikliklerin tamamlandığı ve en kısa sürede Yargıtay’a yeniden gönderileceği öğrenildi.

Tahmin ettiğinden 821 fazla aldı

Aziz Yıldırım, sandıklar açılmadan, kendisinin 6 bin, Aydınlar’ın 2 bin civarında oy alacağını tahmin etti.

Haberin Devamı

SEÇİM süreci boyunca Yıldırım kazanacağından emindi… Yaptığı tahminde rekor oyla kazanacağını çevresine söylüyordu… Kendisinin 6 bin civarında oy alacağını beliten Başkan, rakibi Mehmet Ali Aydınlar’ın ise 2000 civarında kalacağını iddia etti.
Sonuçlar açıklandığında Aziz Yıldırım’a 6 bin 821, Mehmet Ali Aydınlar ise 2 bin 383 oy çıktığı görülüyordu.
Konuştuğumuz Aziz Yıldırım’a muhalif bir kongre üyesi, çok ilginç bir anektod anlattı.. Aziz Yıldırım’ın kendisini aradığını ve yaklaşık 15 dakika sohbet ettiğini belirten bu üye, bu konuşma sayesinde Yıldırım’a oy vermediğini ancak rakibi Aydınlar’a değil, boş atmaya karar verdiğini belirtti.
Aziz Yıldırım’ın bir yakının kongre değerlendirmesi ise şu ilginç saptamaları içeriyor: “Seçim 3 Temmuz hesaplaşması oldu. Eğer Mehmet Ali Aydınlar dışında bir aday karşımıza çıksaydı bu seçimin sonucu çok açık farkla bitmeyebilirdi. Yine Aziz Yıldırım kazanırdı ama oy farkı daha az olurdu…

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!