Çift kameralı yeni boyut

Güncelleme Tarihi:

Çift kameralı yeni boyut
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 11, 2017 21:34

Turkcell, kendi markasıyla tüketicilere sunduğu ‘T’ serisine yeni bir model daha ekledi. T80 adındaki model çift kamerasıyla dikkat çekiyor. Ayrıca şirket, sanal gerçeklik (VR) gözlük modeli ‘T VR’ı da tüketicilerin beğenisine sundu.

Haberin Devamı

KENDİ cihaz markası ‘T’ serisiyle 7 yılda 12 farklı ürünü tüketicilere sunarak toplamda 2.7 milyon adetlik satışa ulaşan Turkcell, yeni akıllı telefon modeli T80’i tanıttı. Turkcell, fotoğraf meraklılarına yönelik kamera özellikleriyle dikkat çeken T80’in yanı sıra ‘T VR’ adında bir de sanal gerçeklik (VR) gözlüğünü tüketicilerin beğenisine sundu. Turkcell’in yeni akıllı telefonu T80, çift arka kamera özelliğiyle ön plana çıkıyor. 13 megapiksel ve 2 megapiksel özelliği sayesinde yeni akıllı telefon, 3 boyutlu (3D) fotoğraf çekimi ve otomatik netleme yapabiliyor.

2 FARKLI RENK

T80’in kamerasında, Full HD video kaydı, derinlik efekti, çekimden sonra istenilen noktaya odaklama ve farklı çekim modları bulunuyor. Modelin ön kamerasında ise flaşlı 13 megapiksel özelliği var. Bu sayede de kullanıcılar, karanlık ortamlarda bile kolaylıkla selfie yapabiliyor. Buna ek olarak 5.2 inçlik bir ekrana sahip olan T80, Qualcomm 8 çekirdekli işlemci, 2 GB RAM, 16 GB dahili hafıza, Dolby Audio Ses Sistemi özelliklerini barındırıyor. Altın sarısı (gold) ve gri olmak üzere iki farklı renk seçeneği ile gelen T80, tarifeye ek 39 TL’den başlayan fiyatlara satışa sunulurken, peşin fiyatı ise 1.299 TL.

Haberin Devamı

AİLE GENİŞLEDİ

T serisi akıllı cihaz ailesinin 2010 yılından bu yana gelişerek büyüdüğünü söyleyen Turkcell Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Murat Erkan, “Bugün T serisinin en gelişmiş cihazı olan T80, bir telefondan daha çok hayata değer katan Turkcell uygulamalarıyla zenginleştirilmiş uçtan uca bir dijital deneyim sunuyor. T80 ile kullanıcıların hayatını kolaylaştıran BiP, fizy, TV+, Dergilik, lifebox, Turkcell Akademi, GollerCepte, UpCall gibi Turkcell uygulamaları hazır halde geliyor. Bu servisler ilk 12 ay için ücretsiz olacak” dedi.

3D DÖNEMİ

TURKCELL’in sanal gerçeklik gözlüğü ‘T VR’, T80 kamerasıyla çekilen üç boyutlu görüntülerin sanal gerçeklik formatında izlenebilmesini sağlıyor. İlk etapta sadece T80 ile uyumlu olarak çalışacak sanal gerçeklik gözlüğü, daha sonra tüm Android cihazlarla kullanılabilecek. T VR’a T80 satın alan müşteriler aylık 7.90 TL ödeyerek sahip olabiliyor. T VR’ın peşin satış fiyatı ise 199 TL olarak açıklandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!