Cengiz Semercioğlu Kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Cengiz Semercioğlu Kimdir
Oluşturulma Tarihi: Mart 25, 2016 14:09

Kanal D'nin her cuma akşamı reyting rekorları kıran fenomen programı Beyaz Show'a, bu akşam Cengiz Semercioğlu konuk oluyor. Peki Cengiz Semercioğlu kimdir? Merak ettiğiniz tüm detaylar haberimizde...

Haberin Devamı

Kanal D'nin sevilen ve izlenen programı Beyaz show'a bu akşam pek çok ünlü katılıyor. Cengiz Semercioğlu'nun da katıldığı program bu akşam merak uyandıracağa benziyor. Peki Cengiz Semercioğlu kimdir? Hakan Peker, Leyda Lydia Tuğutlu, Furkan Andıç ve Cengiz Semercioğlu'nun konuk olduğu Beyaz Show, 25 Mart Cuma akşamı saat 23.30'da Kanal D'de!

Cengiz Semercioğlu Kimdir

CENGİZ SEMERCİOĞLU KİMDİR

Kanal D'nin sevilen programı Beyaz Show'a konuk olan Cengiz Semercioğlu, Türk gazeteci ve televizyon yapımcısıdır. İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi, Arkeoloji ve Sanat Tarihi bölümünde okurken 1988'de gazeteciliğe başladı. 1992 yılında Hürriyet gazetesine çalışmaya başladı. Yazdığı televizyon eleştirileriyle tanındı. 1998 yılında Star Haber'e geçerek editörlük görevinde bulundu, sonra bir süre Star gazetesinde çalıştı. Şubat 2000'de Cine 5'e geçti, Kasım 2007 sonuna kadar bu kanalda görev aldı, bu süre içinde "Başka Yerde Yok" programını yaptı. Habertürk'e kendi hazırlayıp sunduğu Full Ekran adlı programı yaptı. Şu anda hürriyet Kelebek ekinde yazarlık ve çeşitli kanallarda yapımcılık yapmaktadır. Cengiz Semercioğlu, Full Ekran'a CNN Türk ve sonrasında Star Tv'de devam etti. Full Ekran'dan sonra halen devam etmekte olan tv8'de yayınlanan İki Laf Edelim adlı programı yapmaktadır.

Haberin Devamı

Ayrıca Kurtlar Vadisi dizisinin 60. bölümünde konuk oyuncu olarak yer aldı.

BAKMADAN GEÇME!