Çaykur Rizespor - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Güncelleme Tarihi:

Çaykur Rizespor - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda
Oluşturulma Tarihi: Şubat 11, 2015 17:04

Türkiye Kupası maçlarında bu akşam 2 maç var. Bunlardan biri de Fenerbahçe - Çaykur Rize maçı. Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Çaykur Rizespor ile Fenerbahçe karşı karşıya gelecek. Sahasında oynadığı 9 karşılaşmada hiç galip gelemeyen Çaykur Rizespor, 4 beraberlik ve 5 mağlubiyet ile kötü gidişe bir son vermek istiyor. İşte Çaykur Rizespor - Fenerbahçe maçı hakkında detaylar...

Haberin Devamı

Spor Toto Süper Ligin iyi takımlarından Çaykur Rizespor bugün kendi saha ve seyircisi önünde Ziraat Türkiye Kupası Maçın'da Fenerbahçeyi ağırlayacak.Hikmet Karaman ve öğrencileri Fenerbahçeyi yenerek kupa'da saf dışı bırakmanın planlarını yapıyor. Peki Çaykur Rizespor-fenerbahçe karşılaşması Saat kaçta hangi kanalda?

Ziraat Türkiye Kupası’nda Çaykur Rizespor ve Fenerbahçe takımları karşı karşıya geliyor. Maç, Rize Şehir Stadyumu’nda oynanıyor.

MUHTEMEL 11'LER;

Çaykur Rizespor: Aykut, Orhan, Giray, Oboabana, Eren, Sylvestre, Kaan, Ümit, Tevfik, Sercan, Lafferty

Fenerbahçe: Mert, Ramazan, Bekir, Egemen, Kadlec, Mehmet Topuz, Selçuk Şahin, Meireles, Diego, Sow , Emenike

Türkiye Kupası maçlarında bu akşam 2 maç var. bunlardan biri de Fenerbahçe Çaykur Rize maçı. Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Çaykur Rizespor ile Fenerbahçe karşı karşıya gelecek.Yeni Rize Şehir Stadı'nda saat 20.45'te başlayacak karşılaşmayı hakem Ali Palabıyık yönetecek. Tek maç kedere usulüne göre oynanacak son 16 turunda, karşılaşmayı kazanan takım çeyrek finale çıkacak.Tur mücadelesini ATV naklen yayınlanacak.

Haberin Devamı

Çaykur Rizespor - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda

MAÇ BİLGİLERİ

11 Şubat 2015 Çarşamba

Maç: Çaykur Rizespor - Fenerbahçe

Saat: 20.45

Hakem: Ali Palabıyık

Stat: Rize Yeni Şehir Stadı

Yayın: ATV

Fenerbahçe, Türkiye Kupası son 16 turunda Çaykur Rizespor deplasmanına konuk oluyor. Rize Yeni Şehir Stadında Saat 20.45'te başlayacak mücadeleyi Ali Palabıyık yönetecek. Tek maç eleme usulüne göre oynanacak son 16 turunda, yarınki karşılaşmayı kazanan takım çeyrek finale çıkacak.

Kupada genç ve yedek ağırlıklı kadroyla mücadele eden sarı-lacivertliler, E Grubu'nu 6 maçta 3 galibiyet, 2 beraberlik, 1 yenilgi, 11 puan ve averajla 2. sırada tamamladı.

Çaykur Rizespor ise F Grubu'ndan 6 maçta 4 galibiyet, 2 beraberlik ve 14 puanla lider olarak bir üst tura yükseldi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!