ÇaÄŸatay Akman kimdir? Kaç yaşında?

Güncelleme Tarihi:

Çağatay Akman kimdir Kaç yaşında
OluÅŸturulma Tarihi: Haziran 02, 2017 10:04

Çağatay Akman'ın video paylaşım sitelerinde tıklanma rekoru kıran şarkısı Gece Gölgenin Rahatına Bak'ın klibi Youtube'den kaldırıldı. Genç şarkıcı, 'Gece Gölgenin Rahatına Bak şarkısı çalıntı mı?' sorularına Twitter hesabından yanıt verdi. Peki, Çağatay Akman kimdir? Kaç yaşında?

Haberin Devamı

Gece Gölgenin Rahatına Bak şarkısıyla ünlenen Çağatay Akman, günün en çok konuşulan ismi oldu. Şarkının klibi Youtube'dan telif gerekçesi ile kaldırıldı. Youtube’tan kaldırılan şarkının orjinalinin Anna RF adlı grubun Jump adlı şarkısı olduğu belirtildi. Peki, Çağatay Akman kimdir? Gece Gölgenin Rahatına Bak şarkısı çalıntı mı?

Kulaktan kulağa yayılan ve sosyal medyada paylaşma rekorları kıran 'Gece Gölgenin Rahatına Bak' şarkısıyla adını milyonlara ulaştıran Çağatay Akman, 31 Temmuz 1998 yılında doğdu. Zeytinburnu’nda oturan genç şarkıcının bir ablası var. Annesi ev hanımı, babası ise deri işiyle ilgileniyor. Ticaret Meslek Lisesini terk etti, ancak eğitimine kaldığı yerden devam edecek. Şu ana kadar hiçbir müzik eğitimi almadı. Konservatuar okumak istiyor. Sadece gitar kursuna gitti. 'Gece Gölgenin Rahatına Bak' şarkısı herkesin dilinde olan Çağatay Akman’ın videosu 2 aylık bir sürede 120 milyona yakın izlendi. 18 yaşındaki Çağatay Akman daha önce Twitter hesabından tepki çeken bir paylaşımda bulunmuş. Kişisel hesabından “Sessizce hapşırmaya çalışan erkek i...dir" tweeti atılan Çağatay Akman artan tepkiler üzerine hesabını gizlemiş, ardından hesabın başkaları tarafından ele geçirildiği iddia edilmişti.

Haberin Devamı

 Gece Gölgenin Rahatına Bak şarkısı çalıntı mı?

Çağatay Akman,  Gece Gölgenin Rahatına Bak şarkısı çalıntı mı? sorularına sosyal medya hesabından yanıt verdi. Genç sanatçı, Instagram hesabından yaptığı açıklamada, Anna RF ile ilgili bir şeyin olmadığı belirtirken klibinin tekrar yayına gireceğini söyledi. Söylemezsem Olmaz programına katılan Çağatay Akman hakkındaki iddialara bir kez daha yanıt verdi. Şarkının orjinal melodisinin Güllü'ye ait olduğunu söyleyen genç şarkıcı, Anna RF adına açılmış sahte bir hesabın şarkının kaldırılmasına neden olduğunu ifae etti. 

Â

Çağatay Akman kimdir Kaç yaşında

BAKMADAN GEÇME!