Bu hafta hangi filmler vizyona girdi?

Güncelleme Tarihi:

Bu hafta hangi filmler vizyona girdi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 15, 2015 14:32

Yeni filmler sinema salonlarını ziyaret etmeye devam ediyor. 16 Ekim haftasında Johnny Depp'in başrol oynadığı Kara Düzen, Yaktın Beni, Kızıl Tepe, Amy, Öyle Ya Da Böyle, My Little Pony: Arkadaşlık Oyunları, Kü'fa: Cin Kapanı filmleri vizyona giriyor.

Haberin Devamı

Beklenen filmler birer birer beyaz perdedeki yerini almaya devam ediyor. 2015 yılının sonlarına doğru önemli filmler vizyona giriyor. Johnny Depp, Joel Edgerton ve Benedict Cumberbatch gibi önemli oyuncularıyla Kara Düzen (Black Mass) filmi merak uyandırıyor. Ayrıca bu hafta vizyona giren filmlerden ''Amy'', Amy Winehouse'un hayat hikayesine ve kariyerini izleyiciyle buluşturacak. Yaktın Beni ve Öyle Ya Da Böyle haftanın yerli komedi filmleri olurken Kü'fa: Cin Kapanı yerli korku filmi olarak sinema salonlarındaki yerini alıyor. Mia Wasikowska, Tom Hiddleston ve Charlie Hunnam gibi isimlerin yer aldığı Kızıl Tepe (Crimson Peak) filmi de bu haftanın dikkat çeken yapımlarından biri oluyor. Bu hafta vizyona giren filmler arasında tek animasyon ise My Little Pony: Arkadaşlık Oyunları.

Haberin Devamı

KARA DÜZEN

 

Birbirinden farklı değişik karakterlerde görmeye alıştığımız Johnny Depp hayranlarını şaşırtmıyor! Başrolünü üstlendiği filmde Whitey Bulger karakteriyle sinemaseverlerin karşısına çıkıyor. Amerika'nın en azılı gangsteri Whitey Bulger'ın gerçek hikayesine odaklanan filmde Depp'in yanı sıra Joel Edgerton, Benedict Cumberbatch, Kevin Bacon, Jesse Plemons, Peter Sarsgaard, Rory Cochrane, Adam Scott, Dakota Johnson ve Corey Stoll gibi isimlerde yer alıyor. Filmin yönetmenliğini ise Scott Cooper üstleniyor.

KIZIL TEPE

 

Pan'ın Labirenti, Pasifik Savaşı ve Hellboy gibi filmlerle kamera arkasına geçen Guillermo Del Toro, gotik korku filmi Kızıl Tepe'nin yönetmenliğini üstleniyor. Yılın merak edilen filmlerinden biri olan filmin konusunun yanı sıra oyuncu kadrosu da dikkat çekiyor. Dr. Alan McMichael karakterini canlandıracak olan Charlie Hunnam'ın yanı sıra; Mia Wasikowska, Jessica Chastain, Tom Hiddleston ve Jim Beaver gibi isimler yer alıyor.

Haberin Devamı

AMY

 

Senna filmiyle BAFTA En İyi Belgesel ödülünü kazanan Asif Kapadia'nın yönetmenliğini üstlendiği Amy, 2011 yılında aramızdan ayrılan Amy Winehouse'un hayatına odaklanıyor. Amy Winehouse'un hayat hikayesine ve kariyerine odaklanacak belgeselde daha önce hiçbir yerde görülmemiş arşiv görüntüleri de bulunuyor.

YAKTIN BENİ

 

Bu hafta vizyona giren yerli komedilerden biri olan Yaktın Beni sinemaseverlere bol kahkaha vadediyor. Uğur Yücel, Sarp Apak, Sinem Kobal, Meltem Cumbul, Ozan Özcan, Bülent Şakrak, Hasibe Eren ve Sezai Aydın gibi isimlerin yer aldığı film sıcak hikayesiyle içinizi ısıtacak. Yönetmenliğini Can Yücel'in üstlendiği Yaktın Beni, bir itfaiye eri olan Selam'ın evlenmeden önce başından geçen maceralara odaklanıyor.

Haberin Devamı

ÖYLE YA Da BÖYLE

 

Alper Kaya'nın yönetmenliğini üstlendiği Öyle Ya Da Böyle bu haftanın diğer yerli komedi filmi olarak salonlardaki yerini alıyor. Serhat OSman Karagöz, Ferit Kaya, Şeyma Korkmaz, Reha Özcan, Erdal Tosun, Selim Erdoğan ve Deniz Özerman gibi isimlerin yer aldığı film birbirlerine sıkıca bağlı olan iki arkadaşın sevdikleri işi sevdikleri şehirde yapma inadını anlatıyor.

KÜ'FA: CİN KAPANI

 

Haftanın tek korku filmi yerli yapım Kü'fa: Cin Kapanı bu hafta vizyona giren filmler arasında. Aykut Karagöl'ün yönetmenliğini üstlendiği filmde Zerrin Eren, Ezgi Yanık, Onur Elaldı, Cem Ağırgez, Belma Mamati ve Adnan Zaman gibi isimler yer alıyor. Film Serhat, sevgilisi ve arkadaşlarının tatil yapmak için gittikleri köy evinde başlarına gelen esrarengiz olayları anlatıyor.

Haberin Devamı

MY LİTTLE PONY: ARKADAŞLIK OYUNLARI

 

Ishi Rudell ve Jayson Thiessen yönetmenliğinde gösterime giren My Little Pony: Arkadaşlık Oyunları bu haftanın tek animasyon filmi! Daha çok küçük sinemaseverlere hitap eden yapım My Little Pony: Equestria Girls çizgi film serisinden beyaz perdeye uyarlanıyor. Filmin senaryosunu Lauren Faust ve Josh Haber yazıyor.

Bu hafta hangi filmler vizyona girdi


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!