'Bu gerçek mi?'

Güncelleme Tarihi:

Bu gerçek mi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 03, 2015 10:34

F.Bahçe Yönetimi’nin Shakhtar ile oynanacak rövanş maçında 10 bin taraftarın tribünde yer alacağını bildirmesi üzerine Pereira ve oyuncular, “İnanılmaz bir şey. Bu gerçek mi?” dediler.

Haberin Devamı

Fenerbahçeli taraftarlar Shakhtar Donetsk ile oynanacak rövanş maçı için Ukrayna’ya kelimenin tam anlamıyla çıkarma yapacak... Taraftarlar maçın oynanacağı Lviv Arena’da Fenerbahçe’ye ayrılan bölümün yanı sıra Shakhtar’lı taraftarların oturacağı bölümlerden de biletler aldı. Kısacası Lviv’de oynanacak maçta yaklaşık 10 bine yakın Fenerbahçe taraftarı olacak.

İşte bu durumu da yönetim, dün teknik heyet ve futbolculara iletti. Bunu hayretle karşılayan teknik direktör Vitor Pereira, “Bu gerçek mi? İnanılmaz bir şey. Şampiyonlar Ligi ön eleme maçında kilometrelerce uzakta bir şehirde oynayacağımız maç için taraftarın bize bu kadar destek olması beni çok duygulandırdı” dedi. Pereira futbolcularına da “Hepiniz bu desteğin hakkını vermeniz gerekiyor. Ben daha önce hayatımda böyle bir şey görmedim” diye seslendi.

VAN PERSİE: GÖZÜMLE GÖRMEDEN İNANMAM
Hollandalı yıldız Robin van Persie de, “Bundan önce birçok ligde oynayıp büyük maçlara çıktım. Böylesine tutkulu bir taraftar topluluğu görmedim. Ben hala inanamıyorum gözlerimle görmeden de inanmayacağım” ifadesini kullandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!