Bölüm Sonu Dedikodusu: Tatlı İntikam 8. Bölüm

Güncelleme Tarihi:

Bölüm Sonu Dedikodusu: Tatlı İntikam 8. Bölüm
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 16, 2016 14:08

Tatlı İntikam bu hafta da aşkın anlamını sorgulatan, yer yer güldüren, bazen duygulandıran bir bölümle ekranlarda arz-ı endam etti. Ceyda’nın hain planları sonuç verdi mi, Sinan ve Pelin’in arasındaki yanlış anlamalar çözüme kavuştu mu, hepsini konuşacağız… Buyurun önden efenim!

Haberin Devamı

PELİN’İN AYIKKEN RÜYA GÖRME KONUSUNDA TEK RAKİBİ ÇILGIN BEDİŞ!

Bölüm Sonu Dedikodusu: Tatlı İntikam 8. Bölüm

 

Ceyda’yı, üzerinde Sinan’ın gömleğiyle yarı çıplak vaziyette karşısında bulan Pelin’in şebeke ayarları hafiften oynadı diyebiliriz. Önce kati suretle Sinan’ı kıskanmadığı konusunda kendine telkin verdi, iki dakika sonra radyoda çalan şarkıyı üzerine alınıp hıçkıra hıçkıra ağladı. Bu da yetmedi, Ceyda ve Sinan’ın birbirlerini çok sevdiği, Pelin’in sadece intikam alınan ‘takılmalık’ bir kız olması temalı bir kabus görünce kaçınılmaz depresyona daldı. Açıkçası kabus bile olsa o görüntüye tahammül edebilen bizler de küçük çaplı bir travma geçirdik, bu bağlamda Pelin’e hak vermemek olmaz! Fakat bizim kız sadece uyurken değil, uyanıkken de rüyalar görmeye başlayınca onun için biraz endişelenmedik desek yalan olur… Tolga ile mecburiyetten çıktığı yemekte Sinan’ın ona evlenme teklif ettiği hayali bir perde gibi gözlerine inerken aklıma fenomen karakter Çılgın Bediş gelince kendimi tutamayıp bir parça gülmüş olabilirim, affet Pelin’ciğim! 

 

Haberin Devamı

ADIM SİNAN, KOD ADIM FEVRİLİK!

Bölüm Sonu Dedikodusu: Tatlı İntikam 8. Bölüm

 

Ceyda’yı başından savdıktan sonra ilk işi Pelin’i aramak olan Sinan, gece yaşananlardan(!) haberi olmadığı için Pelin tarafından yediği tribe anlam veremedi. Sonradan düşündüğünde aklına Tolga’ya attığı yumruk gelince bu tavrın sebebini kendince yorumladı; “Dayak yiyince kıymete binen gevşek!” Pelin de sağ olsun gördüklerinden hiç bahsetmeyince nur topu gibi bir ‘yanlış anlamamız’ daha oldu. Sorun sadece bu olsa amenna, fakat bölümlerdir Sinan’ın üzerindeki gerginlik, stres hali boğuyor bizi sayın seyirciler. Bülent, Meliha, Pelin, Tolga… Önüne gelene kafa atacakmış gibi bakıyor, korkuyoruz… Çirkin ama pozitif Sinan, yakışıklı ve gergin Sinan ile karşılaştırılsa birinciliği yakışıklı ve pozitif Sinan alsın isterdik, bu gerginlikle çok yaşamaz maazallah! 

 

Haberin Devamı

PİŞİRMELİK DEĞİL, ÖPÜŞMELİK TAVUK ARANIYOR!

Bölüm Sonu Dedikodusu: Tatlı İntikam 8. Bölüm

 

Bölümlerdir arkadaşlarının derdine koşmaktan daha el ele bile tutuşmaya fırsat bulamayan Bülent ve Başak, öpüşememe sendromuna yakalandılar!  Tam baş başa kalıyorlar, hoop Bülent’in kafa gidiyor Ceyda’nın şeytani planlarına… O olmasa restorandan birileri sesleniyor, bizim öpücük bir türlü tamamına eremiyor! Tüm IQ’sunu bu işi çözmek için çalıştıran Başak, hepimizi kendine hayran bırakacak bir plan yaptı ve içinde “tavukları olan” bir otelde tatil ayarladı. Yazık, kendine nasıl dert edindiyse bu öpüşme mevzusunu, tavuk kovalayarak muradına ereceğini düşündü. Kader ağlarını örmeseydi, Ceyda ve Sinan’ın sahte söz töreni haberini almasalardı belki de tavukların yardımıyla öpüşeceklerdi ama kısmet değilmiş işte… Bir sonraki bölüm inşallah canlarım!

 

Haberin Devamı

RÜZGAR’IN SIRRI NE ZAMAN ÇÖZÜLECEK?

Bölüm Sonu Dedikodusu: Tatlı İntikam 8. Bölüm

 

Tüm bölüm, herkesten bağımsız olarak izlediğimiz tek bir karakter vardı; Rüzgar. Uzak diyarlardan dengeleri değiştirmek için geldiğini zaten az buçuk çaktığımız, Fransız edasıyla sokaklarda gezen Rüzgar’ın hala tam olarak Sinan’a karşı ne hissettiğini anlayamadık. Hakkında edindiğimiz bilgileri bir dedesi olduğu ve Sinan’ı görmek istediği yönünde güncelledik ama uzaktan anlam veremediğimiz bakışlarla süzdüğü Sinan ile aralarında sadece arkadaşlık bağı mı var, yoksa daha fazlası mı, bunu anlamak için daha önümüzde çok vakit varmış gibi hissediyorum. Hala büyük bir gizemsin Rüzgar kız!

 

Haberin Devamı

HEP SEN Mİ KAZANACAKSIN SANDIN, CAM GÖZLÜ CEYDA?

Bölüm Sonu Dedikodusu: Tatlı İntikam 8. Bölüm

 

Ceyda’nın hain planları başına dert olmaya başladı çok şükür! Berkay’ın kıyıda köşede telefon konuşmaları restorandakiler tarafından duyulunca ikilinin yemeklere zehir atma operasyonu su yüzüne çıktı diye sevinmiştik ki Ceyda sinsirellası son anda yaptığı bir plan ile durumu ajitasyonla kurtarıp bir de üstüne haklı çıkmayı başardı! İlk bölümden itibaren yaptıkları yanına kâr kalan Ceyda’nın bu sefer de dört ayak üstüne düştüğüne emin olduğum için bir hayli şaşırsam da, aşkının peşinden gitmeyi seçen Pelin bu oyunu bozdu! Berkay’ı konuşturmayı başardı ve Ceyda’yı herkesin önünde rezil etti. Bu olaya en çok Meliha’nın gözünde beş kuruşluk değeri kalmadığı için sevindim hin bakışlı Ceyda’nın… Fakat yürek çirkinliği makyajla örtülmüyor, sıkışınca restorandaki hisselerini öne sürerek Sinan’a bir nevi “bana muhtaçsın” alt metniyle selam çakan Ceyda’ya hep birlikte sesleniyoruz; “Biraz daha küçülürsen ekranda görünmeyeceksin diye çok korkuyoruz!” Bir sonraki bölümde Sinan ve Pelin’in mürüvvetini görmek dileğiyle, hoşçakalın!

 

Haberin Devamı

noluyo.tv Tarafından hazırlanmıştır.

 

BAKMADAN GEÇME!