Bodrum Masalı yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte son bölümden detaylar

Güncelleme Tarihi:

Bodrum Masalı yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı İşte son bölümden detaylar
Oluşturulma Tarihi: Mart 20, 2017 00:14

Bodrum Masalı bu akşam yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine oldukça duygusal dakikalar yaşatmayı başardı. Kanal D ekranlarının izleyicilere yer yer aşk yer yer aksiyon dolu dakikalar yaşatan dizisi Bodrum Masalı yeni bölümleriyle pazar akşamı ekranlarda olmaya devam edecek. Dizinin bu akşam yayınlanan son bölümünde izleyiciler gözyaşlarını tutamadı. Son bölümde Aslı'nın annesiyle tanışma anı ve aralarındaki konuşmalar izleyicilere duygusal dakikalar yaşattı. Bu tanışma sadece Maya ve Aslı'yı değil, herkesin hayatını etkiledi. Son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı merak edildi. Peki, Bodrum Masalı 29. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Bodrum Masalı dizisinin bu akşam yayınlanan son bölümünde izleyiciler gözyaşlarını tutamadı. Son bölümde Bora'nın, Maya'ya olan ilgisi arttı. Lal'in bu durumdan rahatsız olduğunu anlayan Evren bunu kullanmaya çalıştı. Faryalı’ nın hayatındaki dalgalanma, Yıldız ile ilişkilerine de yansıdı ve Maya’nın varlığı ikili arasına girmeye başladı. Nefes kesen son bölümün bitmesinin hemen ardından yeni bölüm fragmanı izleyiciler tarafından merak edilmeye başlandı. Peki, Bodrum Masalı 29. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Aslı, annesi Maya ile tanışır. Bu tanışma iki taraf için de hem mutluluk verici hem de sarsıcı olur. Bu tanışma sadece Maya ve Aslı'yı değil, herkesin hayatını etkileyecektir. Yıldız’ın doğum günü gelmiştir. Onca sene ayrı geçirdikten sonra bu özel günü, Faryalı ile ilk defa birlikte kutlayacaklardır. Ancak Faryalı’ nın hayatındaki dalgalanma, Yıldız ile ilişkilerine de yansır ve Maya’nın varlığı ikili arasına girmeye başlar.

Haberin Devamı

Bodrum Masalı, heyecan dolu yeni bölümüyle 19 Mart Pazar 20.00'de!

Bora, Maya’yı tanıdıkça onunla daha da ilgilenmeye başlamıştır. Lal bu durumdan rahatsızdır. Üstelik Evren, Lal’i avucunun içine almış, Bora’nın sırlarını öğrenmek için onu sıkıştırmaktadır. Bora ile Faryalı arasındaki düşmanlık, Maya’nın varlığı ile daha da bilenir. İki adam kozlarını paylaşmak için karşı karşıya gelir.

BODRUM MASALI SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Bodrum Masalı son bölümde Aslı babasının Faryalı olduğunu öğreniyor; yıllar sonra ortaya çıkan bu gerçek herkesi derinden etkiliyor! Aslı ile Uzay’ın Kos’ta öğrendiği bilgiler, Faryalı’yı derin düşüncelere iter. Aslı’nın kendi kızı olduğunu anlayan Faryalı, daha fazla bu gizli gerçeği saklamak istemez. Kelebek ile Ateş’in de tanık olduğu büyük buluşma gerçekleşir. Faryalı’nın itirafı, Aslı’yı büyük bir acıya iter. Yıllardır bir arada olan Aslı ile Faryalı’nın bu durumu kabullenmesi kolay olmayacaktır.

Maya, Bodrum’a gelir ve ilk durağı Yıldızlı Otel olur. Yıldız’ın da öğrendiği bu gerçek, onun için her şeyi daha karmaşık bir hale getirir. Faryalı ile yaşadıkları aşk, bu durumdan nasıl etkilenecek? Maya’nın, Faryalı ve Yıldız ile yüzleşmesi nasıl sonuçlanacak?

Haberin Devamı

Maya’nın Bodrum’a gelmesini sağlayan Bora, hedefine hızla ilerlemektedir. Herkesin mutluluğu için Faryalı’nın Bodrum’dan gitmesini isteyen Bora, amacına ulaşabilecek mi?

BODRUM MASALI'NIN TÜM BÖLÜMLERİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

 

BAKMADAN GEÇME!