Bodrum Masalı 26. bölüm fragmanında Aslı'ya büyük şok!

Güncelleme Tarihi:

Bodrum Masalı 26. bölüm fragmanında Aslıya büyük şok
Oluşturulma Tarihi: Şubat 27, 2017 11:57

Bodrum Masalı yeni bölüm fragmanında Aslı'nın annesi kim sorusunun cevabı giderek karmaşık bir hal alıyor. Faryalı'nın olayın ne kadar içinde olduğu ve Aslı ile ne alakası olduğu merak konusu olurken, yeni bölüm fragmanında yaşananlar nefe kesti. Peki Bodrum Masalı son bölümde neler yaşandı?

Haberin Devamı

Bodrum Masalı 25. Bölüm'de; Annesinin peşinden Kos'a giden Aslı, yeni bilgiler öğreniyor; Faryalı ile yüzleşiyor! Bodrum Masalı, heyecan dolu yeni bölümüyle 26 Şubat Pazar 20.00'de!

Bora, Yıldız’a onun ve çocukların hayatlarını çok daha iyi şartlarda yaşamaları için bir fırsat sunar, ancak ne Yıldız ne de çocuklar Bora’ya minnet etmek niyetinde değildir.

Evren, Bora’nın geçmişte onu batıran kişi olduğunu hazmetmeye çalışmaktadır. Öfkeli ve ne yapacağını bilemez haldedir. Diğer tarafta yalnız başına kalmış olan Gözde ve bebeği tehlikededir. Kimsenin bundan haberi yoktur. Aslı ise annesinin izini sürmek için Uzay ile Kos’a gitmiştir. Bileklikleri yapan kişiyi bulurlarsa, Aslı’nın annesine ulaşabileceklerdir.


Bodrum Masalı 5 Mart Pazar yayınlanacak yeni bölüm fragmanı yayında! Aslı ve Faryalı cephesinde neler olacak? Aslı'yı bekleyen büyük sürpriz ne? Aslı için zorlu bir bekleyiş başlıyor! Faryalı şle yüzleşen Aslı ondan neler öğrenecek? Aslı, annesinin izini bulabilecek mi?

Haberin Devamı

Bodrum Masalı yeni bölümüyle Pazar 20.00'de Kanal D'de!

 

 

 

BAKMADAN GEÇME!