Zara Belediyesi hangi partide? Sivas Zara Belediye Başkanı kimdir? 2019 Zara yerel seçim sonuçları...

Güncelleme Tarihi:

Zara Belediyesi hangi partide Sivas Zara Belediye Başkanı kimdir 2019 Zara yerel seçim sonuçları...
Oluşturulma Tarihi: Mart 27, 2024 12:51

Zara Belediyesi hangi parti? sorusu seçimler öncesi merak ediliyor. 2024 yerel seçimlerinin 31 Mart tarihinde yapılması yapılması planlanıyor. 2019 Zara yerel seçim sonuçları da bu sebeple araştırılıyor. Peki, Sivas Zara Belediyesi hangi partide? Zara Belediye Başkanı kimdir?

Haberin Devamı

2024 yerel seçimleri yaklaşıyor. 31 Mart 2024 Yerel seçimleri öncesi 2019’da yapılan seçim sonuçları merak ediliyor. Sivas Zara Belediyesi hangi partide' sorusu da bu nedenle araştırılıyor. Peki, 2019 Zara Belediye Başkanı kim seçildi' İşte Zara yerel seçim sonuçları 2019

ZARA BELEDİYESİ HANGİ PARTİDE?

2019 yerel seçimlerinde Zara için 6.897 oy kullanıldı. Milliyetçi Hareket Partisi Başkan adayı Fatih Çelik %44.17 oy alarak belediye seçimlerini kazandı. Şu anda Zara Belediyesi Milliyetçi Hareket Partisi tarafından yönetiliyor.

ZARA BELEDİYE BAŞKANI FATİH ÇELİK KİMDİR?

1982 yılıda Zara'nın Korkut Köyü'nde doğdu. İlk ve Orta öğrenimini Zara Gazi İlköğretim okulunda, lise eğitimini Zara Çok Programlı Lisesinde tamamlamıştır. Üniversite eğitimini Cumhuriyet Üniversitesi Cumhuriyet Meslek Yüksekokulu Muhasebe bölümünde Önlisans derecesi ile tamamlamıştır. Lisans Eğitimini Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesinde tamamlamıştır. Yüksek Lisans eğitimini ise Cumhuriyet Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Muhasebe-Finans ve Bankacılık alanında tamamlamıştır.

Haberin Devamı

2005 yılından itibaren muhasebecilik mesleği ile tanışmıştır. Ayrıca Sosyal Güvenlik Danışmanlığının yanısıra Adalet Bakanlığı ceza mahkemelerinde uzlaştırıcı, Arabuluculuk ve Bilirkişilik yapmaktadır.

Ülkü Ocaklarında ve MHP Sivas İl Başkanlığında İl muhasebeciliği, İl Başkan yardımcılığı ve bölge Başkanlığı gibi çeşitli görevlerde bulunmuştur.
31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçiminde Belediye Başkanı olarak seçilmiştir. Fatih Çelik evli ve iki çocuk babasıdır.