Yenikapı-Hacıosman metrosu kapalı mı? 26 Eylül M2 metrosu çalışıyor mu?

Güncelleme Tarihi:

Yenikapı-Hacıosman metrosu kapalı mı 26 Eylül M2 metrosu çalışıyor mu
Oluşturulma Tarihi: Eylül 26, 2023 10:03

26 Eylül Yenikapı metrosu çalışıyor mu? sorusu binlerce vatandaş tarafından merak ediliyor. 26 Eylül Salı günü metro kullanmak isteyen kişiler arzıyla karşı karşıya geldi. Yenikapı-Hacıosman Metro Hattı'nda meydana gelen teknik arıza nedeniyle seferler durdu. İstasyonlar yoğunluk oluşurken bazı yolcular ise metro hattında yürümek zorunda kaldı. Peki, Yenikapı-Hacıosman metrosu kapalı mı?

Haberin Devamı

16 milyondan fazla vatandaşın yaşadığı İstanbul’da 26 Eylül Salı günü metro arızası meydana geldi. Özellikle raylı hatların yoğun olarak kullanıldığı Yenikapı durağında yaşanan kalabalık bazı vatandaşları mağdur etti. Peki, 26 Eylül Yenikapı-Hacıosman metrosu kapalı mı?

26 EYLÜL YENİKAPI-HACIOSMAN METROSU KAPALI MI, ÇALIŞIYOR MU?

Yenikapı-Hacıosman Metro Hattı'nda meydana gelen teknik arıza nedeniyle seferler durdu. İstasyonlar yoğunluk oluşurken bazı yolcular ise metro hattında yürümek zorunda kaldı Metro İstanbul'dan yapılan açıklamada, "M2 Yenikapı-Hacıosman Metro Hattımızda teknik bir arıza nedeniyle seferlerimiz Taksim-Hacıosman istasyonları arasında yapılmaktadır" denildi. Arıza nedeniyle bir çok kişi istasyonlarda beklediğini belirtirken bazı yolcular ise Metro hattında yürümek zorunda kaldı.