Yenice Belediyesi hangi partide? Çanakkale Yenice Belediye Başkanı kimdir? 2019 Yenice yerel seçim sonuçları...

Güncelleme Tarihi:

Yenice Belediyesi hangi partide Çanakkale Yenice Belediye Başkanı kimdir 2019 Yenice yerel seçim sonuçları...
Oluşturulma Tarihi: Mart 21, 2024 15:21

Yenice Belediyesi hangi parti? sorusu seçimler öncesi merak ediliyor. 2024 yerel seçimlerinin 31 Mart tarihinde yapılması yapılması planlanıyor. 2019 Yenice yerel seçim sonuçları da sebeple araştırılıyor. Peki, Çanakkale Yenice Belediyesi hangi partide? Yenice Belediye Başkanı kimdir?

Haberin Devamı

2024 yerel seçimleri yaklaşıyor. 31 Mart 2024 Yerel seçimleri öncesi 2019’da yapılan seçim sonuçları merak ediliyor. Çanakkale Yenice Belediyesi hangi partide? sorusu da bu nedenle araştırılıyor. Peki, 2019 Yenice Belediye Başkanı kim seçildi? İşte Yenice yerel seçim sonuçları 2019!

YENİCE BELEDİYESİ HANGİ PARTİDE?

2019 yerel seçimlerinde Yenice için 4.951 kullanıldı. AK Parti başkan adayı Veysel Acar %61.03 oy alarak belediye seçimlerini kazandı. Şu anda Yenice Belediyesi AK Parti tarafından yönetiliyor.

YENİCE BELEDİYE BAŞKANI EYÜP YILMAZ KİMDİR?

2004 yılı yerel seçimlerinden bu yana Adalet ve Kalkınma Partisinden Yenice Belediye Başkanlığı görevini yürütmekte olan Veysel ACAR, alışılmışın dışında bir hizmet ve siyaset anlayışı ile özverili bir şekilde çalışarak Yenice için kalıcı ve köklü hizmetlere imza attı. Gazi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinde yüksek öğrenimini tamamladıktan sonra memleketine hizmet vermek üzere Yenice’ye döndü ve bugüne kadar Belediye Başkanlığı görevinin yanı sıra vatandaş ile birebir samimi ilişkilerini sürdürme olanağı sağlayan Diş Hekimliği mesleğini de aktif olarak yürütmeye devam etmekte. Evli ve iki çocuk babası.

Haberin Devamı

Doğduğu ve büyüdüğü Yenice de başarılı bir yönetim sergileyen Veysel ACAR, 31 Mart 2019 tarihinde gerçekleştirilen yerel seçimlerde Adalet ve Kalkınma Partisinden Yenice Belediye Başkanlığını yürütmek üzere 4. Kez aday gösterilmiş,  2019  yerel seçimlerinde tekrar Belediye Başkanı olarak seçilmiştir.











Haberle ilgili daha fazlası: