Vampir Günlükleri 7.sezon 10. bölüm ne zaman başlıyor?

Güncelleme Tarihi:

Vampir Günlükleri 7.sezon 10. bölüm ne zaman başlıyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 15, 2015 12:01

Sevilen dizi Vampire Diaries (Vampir Günlükleri) sezon finalinden sonra 10. bölümüyle ekranlarda boy göstermeye hazırlanıyor. Vampire Diaries'in fragmanı geçtiğimiz günlerde yayınlandı. Fenomen dizinin hayranları sezon finalinin ne zaman biteceğini merak ediyor. Vampire Diaries 7.sezon 10. bölüm ne zaman yayınlanacak?

Haberin Devamı

Ekranlarda ilgiyle takip edilen dizi Vampire Diaries (Vampir Günlükleri), 7.sezonda verdiği sezon finalinden sonra ekranlara geri dönüyor. Vampire Diaries'in 7. sezon 10. bölüm fragmanı yayınladı. Vampire Diaries sezon finalini Noel Baba konseptiyle bitirdi. Vampire Diaries'in sezon finalinin ardından başlangıç tarihi hayranları arasında merak konusu oldu. Vampire Diaries yeni bölümleriyle ilgiyi üzerinden tutacak gibi gözüküyor.

Vampir Günlükleri 7.sezon 10. bölüm ne zaman başlıyor


VAMPİRE DİARİES YENİ BÖLÜMÜ NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Vampir Günlükleri'nin sezon finalinden sonra merakla beklenen yeni bölümü 2016 yılında ekranda olacak. Sezon finalinde yılbaşı ve Noel Baba konseptleriyle ilgi çeken Vampir Günlükleri 29 Ocak 2016 tarihinden ekranlarda boy gösterecek. Aynı gün Vampir Günlükleri'yle bağlantılı The Originals diziside gösterime girecek.

Haberin Devamı


VAMPİRE DİARİES SEZON FİNALİ  FRAGMANI



VAMPİRE DİARİES 7. SEZON 10. BÖLÜM FRAGMANI