Unutma Beni 1565.bölüm fragmanı yayınlandı | Son bölümde neler oldu?

Güncelleme Tarihi:

Unutma Beni 1565.bölüm fragmanı yayınlandı | Son bölümde neler oldu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 18, 2015 12:10

FOX TV’nin hafta içi her gün yayınlanan dizisi Unutma Beni bugün ki bölümde neler olacak? Son bölümde neler olmuştu?

Haberin Devamı

FOX TV’nin hafta içi her gün yayınlanan dizisi Unutma Beni bugün ki bölümü ile herkesi ekrana kilitleyecek. Unutma Beni bugün 1565.bölümü ile FOX'ta!

Türkiye'de bir ilke imza atarak, 7. sezonuna başlayacak günlük dizi Unutma Beni, kaldığı yerden tüm hızıyla devam ediyor. Hayatlarındaki insanlara yardım eli uzatmak uğruna, aşklarını bir türlü gönüllerince yaşayamayan Ali ve İlkay'ı, bu sezon her zamankinden büyük bir sınav bekliyor.

Öte yanda Şeker Hala ve Özlem geçmişlerindeki acılarla ve yeni heyecanlarla yüzleşmek zorunda kalıyorlar. Şerif, Emine, Hikmet Bey, Türker, Seda, Çiğdem ve Mustafa... Hepsi hayatın içinden öyküleri, sevinç ve hüzünleriyle FOX'ta!

Unutma Beni Son Bölümde Neler Oldu?

Aslı, İlkay ve Ali birlikte yemeğe giderler, Demir de ordadır, Aslı ve Demir karşılaşacaklar mıdır? Demir, Aslı yüzünden çok üzgündür, kendini içkiye verir, Ali’ye, Aslı’yla ilgili neler anlatacaktır? Abbas gelinine altın almış, götürür verir, Mustafa neden almak istemeyecektir?
Ayfer’in altınla ilgili aklından geçenler nelerdir? Özlem bitkin yatarken Nejat gelir yine, Şehmuz apar topar onu nereye götürecektir?
Şehmuz ve Nejat konuşurken Hazal gelir, Hazal neden sinirlenecektir? Şehmuz yine Nejat’la nasıl bir anlaşma içine girecektir?
Erhan, Sevda’yı görmek için anahtarlarını özellikle düşürmüştür, almaya gider, Sevda, Erhan’ın bunu özellikle yaptığını anlayacak mıdır?
Şerif, Betül’le konuşmaya gitti diye babasına çok öfkelidir, ikili arasında neler yaşanacaktır, konuşma sonunda kim şok yaşayacak