Ulukışla Belediyesi hangi partide? Niğde Ulukışla Belediye Başkanı kimdir? 2019 Ulukışla yerel seçim sonuçları...

Güncelleme Tarihi:

Ulukışla Belediyesi hangi partide Niğde Ulukışla Belediye Başkanı kimdir 2019 Ulukışla yerel seçim sonuçları...
Oluşturulma Tarihi: Mart 27, 2024 10:25

Ulukışla Belediyesi hangi parti? sorusu seçimler öncesi merak ediliyor. 2024 yerel seçimlerinin 31 Mart tarihinde yapılması yapılması planlanıyor. 2019 Ulukışla yerel seçim sonuçları da bu sebeple araştırılıyor. Peki, Niğde Ulukışla Belediyesi hangi partide? Ulukışla Belediye Başkanı kimdir?

Haberin Devamı

2024 yerel seçimleri yaklaşıyor. 31 Mart 2024 Yerel seçimleri öncesi 2019’da yapılan seçim sonuçları merak ediliyor. Niğde Ulukışla Belediyesi hangi partide? sorusu da bu nedenle araştırılıyor. Peki, 2019 Ulukışla Belediye Başkanı kim seçildi? İşte Ulukışla yerel seçim sonuçları 2019

ULUKIŞLA BELEDİYESİ HANGİ PARTİDE?

2019 yerel seçimlerinde Ulukışla için 4.588 oy kullanıldı. AK Parti Başkan adayı Ali Uğurlu  %44.33 oy alarak belediye seçimlerini kazandı. Şu anda Ulukışla Belediyesi AK Parti tarafından yönetiliyor.

ULUKIŞLA BELEDİYE BAŞKANI ALİ UĞURLU KİMDİR?

 Niğde'nin Ulukışla İlçesinde doğdum. İlk, ortaokul ve lise tahsilimi Ulukışla'da tamamladım. Askerlik görevimi tamamladıktan sonra, ticaret hayatına atıldım. Evli ve iki çocuk babasıyım. 2001 yılında Ak Parti İlçe teşkilatı kurucular kurulunda görev aldım. Genel Merkez Delegeliği ve İlçe Başkanlığı görevinde bulundum. 2004 seçimlerinde Ak Parti Niğde İl genel Meclis Üyesi seçildim. Daha sonra 2009 seçimlerinde 2.Kez İl genel Meclis üyeliğine seçildim.Niğde'nin Ulukışla İlçesinde doğdum. İlk, ortaokul ve lise tahsilimi Ulukışla'da tamamladım. Askerlik görevimi tamamladıktan sonra, ticaret hayatına atıldım. Evli ve iki çocuk babasıyım. 2001 yılında Ak Parti İlçe teşkilatı kurucular kurulunda görev aldım. Genel Merkez Delegeliği ve İlçe Başkanlığı görevinde bulundum. 2004 seçimlerinde Ak Parti Niğde İl genel Meclis Üyesi seçildim. Daha sonra 2009 seçimlerinde 2.Kez İl genel Meclis üyeliğine seçildim.
Görevim esnasında İl genel Meclis Başkan Vekilliği, İmar Komisyon Başkanlığı, İl Daimi Encümenliği, İl Genel Meclis Üyeliği, Meclis Katip Üyeliği, İmar Komisyonu Üyeliği, Köylere Hizmet Götürme Birliği Üyeliği, Sosyal Yardımlaşma Komisyon Üyeliği yaptım.
Ulukışla'da ikamet etmekteyim ve ömrümün sonuna kadar Ulukışla'da yaşamaya devam edeceğim.