Türk oyuncular bu kez umutlu... GTA 6 Türkçe olacak mı, dil desteği gelecek mi?

Güncelleme Tarihi:

Türk oyuncular bu kez umutlu... GTA 6 Türkçe olacak mı, dil desteği gelecek mi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 05, 2023 17:29

GTA 6'nın ilk fragmanı ve çıkış tarihi duyurulmasının ardından oyun tutkunlarının heyecanlı bekleyişi başladı. İlk fragmanın duyurulması ile birlikte oyuncuların kafasındaki soru işaretlerinden birisi ise GTA 6'nın Türkçe dil desteği ile gelip gelmeyeceği oldu. Bugüne kadar çıkan serilerde Türkçe dil desteğine yer vermeyen Rockstar Games, GTA 6'da bu desteği verip vermeyeceği ile gündemde yer aldı. Peki, GTA 6 Türkçe olacak mı? İşte, o detaylar

Haberin Devamı

Şimdiye kadarki en büyük haritaya sahip olması beklenen GTA 6 için Türkçe dil desteği merak konusu oldu. GTA 5'in online modunda çok fazla Türk oyuncuya ev sahipliği yapan Rockstar Games, GTA 6 oyununda Türkçe ve diğer dil destekleri konusunda henüz bir bilgi paylaşımında bulunmadı.

GTA 6 TÜRKÇE OLACAK MI?

Bazı kaynaklarda Rockstar Games’in Türkiye pazarına ilgi duyduğu ve geçmişte Türkçe reklamlar yayınladığı belirtilerek, GTA 6’nın Türkçe dil desteği ile çıkma ihtimalinin güçlü olduğu öne sürülüyor.

Ancak bu sadece bir tahmin ve Rockstar Games’ten resmi bir açıklama gelmediği sürece kesin bir şey söylemek mümkün değil.

 

Haberle ilgili daha fazlası: