TÜBİTAK 214 kısmi süreli personel alımı yapacak! TÜBİTAK personel alımı ne zaman, nasıl başvurulur, şartları neler?

Güncelleme Tarihi:

TÜBİTAK 214 kısmi süreli personel alımı yapacak TÜBİTAK personel alımı ne zaman, nasıl başvurulur, şartları neler
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 06, 2023 11:13

TÜBİTAK 214 personel alımı yapacağını duyurdu. Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre; Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) 214 kısmi süreli aday araştırmacı alacak. Başvurular, TÜBİTAK İş Başvuru Sistemi “kariyer.tubitak.gov.tr” üzerinden gerçekleştirilecek. Peki, TÜBİTAK personel alımı ne zaman yapılacak, başvuru şartları neler?

Haberin Devamı

Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre; TÜBİTAK 214 personel alımı yapacak. Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) Başkanlığı bünyesinde 214 kısmi süreli aday araştırmacı başvuruları “kariyer.tubitak.gov.tr” üzerinden yapılacak. İşte TÜBİTAK 214 personel alımı ile ilgili detaylar…

TÜBİTAK 214 PERSONEL ALIMI NE ZAMAN, BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

TÜBİTAK Bilişim ve Bilgi Güvenliği İleri Teknolojiler Araştırma Merkezi (BİLGEM), TÜBİTAK Savunma Sanayii Araştırma ve Geliştirme Enstitüsü (SAGE) ve TÜBİTAK Raylı Ulaşım Teknolojileri Enstitüsü (RUTE) bünyesinde görev yapmak üzere 214 aday araştırmacı istihdam edilecek. Başvuruların 26 Temmuz 2023'e kadar TÜBİTAK İş Başvuru Sistemi "https://kariyer.tubitak.gov.tr" üzerinden gerçekleştirilmesi gerekiyor.