TOKİ SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANIR? TOKİ kura çekimi ne zaman? Bakanlıktan önemli açıklama

Güncelleme Tarihi:

TOKİ SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANIR TOKİ kura çekimi ne zaman Bakanlıktan önemli açıklama
Oluşturulma Tarihi: Ekim 02, 2022 17:32

TOK sonuçları ve İ kura çekimi için geri sayım başladı. TOKİ sonuçları ne zaman açıklanacak sorusu, başvuruda bulunan pek çok kişinin gündeminde yer alıyor. Konuyla ilgili açıklama yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, temel atma töreninin Ekim ayında başlayacağını duyurdu. Öte yandan kura çekimi de başvuru sonuçları ile netlik kazanacak. Peki, TOKİ sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte, o konu hakkında detaylı bilgiler

Haberin Devamı

Yüzyılın en büyük atılımlarından olan İlk Evim İlk İş Yerim projesine ilişkin yeni bilgileri Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum duyurdu. Bakan Kurum 25 Ekim'de 17 ilde 5 bin konutun temel atmalarının başlayacağını söyledi.

TEMEL ATMA TÖREN 25 EKİM'DE BAŞLIYOR

Milyonlarca vatandaşı ilgilendiren ve büyük ilgi gören Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesine ilişkin olarak temel atma süreci başlıyor.

Vatandaşların yoğun ilgisini gören ve 5 milyonu aşan başvuruların ardından başvuru süreci tamamlanmadan 25 Ekim 2022'de 17 ilde 5 bin konutun temeli atılacak.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ilk olarak 25 Ekim'de Ankara, Afyon, Amasya, Aydın, Bolu, Diyarbakır, Elazığ, Erzurum, Kahramanmaraş, Kırşehir, Konya, Manisa, Muğla, Tunceli, Uşak, Yozgat, Zonguldak'ta temel atmaların başlayıp inşaatların hızla devam edeceğini söyledi.

Haberin Devamı

TOKİ SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

TOKİ sonuçlarının, kura başvuru işlemlerinin tamamlanmasının akabinde Kasım ayında kura çekimi ile netlik kazanması bekleniyor.

Haberle ilgili daha fazlası: