SÜPER LOTO SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI Milli Piyango Online (Canlı çekiliş tıkla öğren) | 16 Nisan 2024 Süper Loto çekiliş sonuçları açıklandı: 39 milyon TL devretti!

Güncelleme Tarihi:

SÜPER LOTO SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI Milli Piyango Online (Canlı çekiliş tıkla öğren) | 16 Nisan 2024 Süper Loto çekiliş sonuçları açıklandı: 39 milyon TL devretti
Oluşturulma Tarihi: Nisan 17, 2024 01:16

Süper Loto sonuçları sorgulama ekranı 16 Nisan 2024 Milli Piyango Online üzerinden erişime açıldı. Heyecanla beklenen 16 Nisan tarihli Süper Loto canlı çekilişi, Sisal Şans tarafından noter huzurunda gerçekleşti. Milli Piyango TV Youtube kanalından ve hurriyet.com.tr'den takip edilen çekiliş sonrası Süper Loto sonuçları ve kazandıran numaralar ilan edildi. Çekilişte 6 bilen çıkmadı ve tam 39.264.505,38 TL devretti. 5 bilenler, 4 bilenler ve 3 bilenler de diğer ikramiyelerin sahibi oldu. Peki, hangi numaralar kazandı? İşte, 16 Nisan 2024 Süper Loto çekiliş sonuçları sorgulama ekranı ve çekilişle ilgili ayrıntılı bilgiler.

Haberin Devamı

16 Nisan Süper Loto çekiliş sonuçları için heyecan salı akşamı sona erdi. Süper Loto'da haftanın merakla beklenen çekilişi Sisal Şans tarafından saat 21.30'da başladı. Milli Piyango TV Youtube kanalından ve hurriyet.com.tr'den de takip edilen çekiliş sonrası büyük ikramiye devretti. 5 bilen 6 talihli de 182.668,40 TL kazandı. Süper Loto çekiliş sonuçlarını ve bilet sorgulamalarını aşağıdaki ekran üzerinden öğrenebilirsiniz. İşte, 16 Nisan 2024 Süper Loto sorgulama ekranı ve çekiliş sonuçları hakkında bilgiler.

SÜPER LOTO SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI Milli Piyango Online (Canlı çekiliş tıkla öğren) | 16 Nisan 2024 Süper Loto çekiliş sonuçları açıklandı: 39 milyon TL devretti

SÜPER LOTO SONUÇ SORGULAMA EKRANI

16 NİSAN 2024 SÜPER LOTO SONUÇLARI

16 Nisan 2024 tarihli Süper Loto sonuçları belli oldu. Heyecan dolu çekilişte 6 bilen çıkmadı ve tam 39.264.505,38 TL devretti. 

Haberin Devamı

Süper Loto çekiliş sonuçları millipiyangoonline ekranı üzerinden yayınlanıyor.

SÜPER LOTO KURALLARI

Süper Loto, 1 ile 60 sayı arasından 6 adet sayının bilinmesine dayanan bir oyundur. Süper Loto ile en az 2, en fazla 6 adet sayıyı doğru tahmin ederek farklı miktarlarda ikramiye kazanabilirsin.

Süper Loto’yu online oynamak için www.millipiyangoonline.com ve/veya Milli Piyango uygulaması üzerinden profil oluşturabilir ve hemen kupon oluşturmaya başlayabilirsin. Ayrıca en yakın Milli Piyango satış bayilerimizi ziyaret ederek, ikramiye ve kazanma oranı artarak yenilenen Süper Loto’yu oynamaya devam edebilirsin.

Kazanma oranı oynadığın kolon ve bildiğin numara adedine göre değişir:

Birinci kategori “6 bilen” için kazanan kombinasyonun 6 numaranın tamamı doğru tahmin edilmelidir.
İkinci kategori “5 bilen” için kazanan kombinasyonun 5 numarası doğru tahmin edilmelidir.
Üçüncü kategori “4 bilen” için kazanan kombinasyonun 4 numarası doğru tahmin edilmelidir.
Dördüncü kategori “3 bilen” için kazanan kombinasyonun 3 numarası doğru tahmin edilmelidir.
Beşinci kategori “2 bilen” için kazanan kombinasyonun 2 numarası doğru tahmin edilmelidir.
Kolonları kendin doldurabilir, önceden oynanmış hazır bilet satın alabilir, oynayacağın rakamı doğrudan bayiye söyleyebilir veya “Sen Seç” ile terminalden rastgele rakam seçtirebilirsin.

Haberin Devamı

Süper Loto çekilişleri her hafta Salı, Perşembe ve Pazar günleri yapılır. Süper Loto çekilişlerini Milli Piyango TV üzerinden canlı olarak izleyebilir veya sonuçlar sayfasından çekiliş sonuçlarını takip edebilirsin.

Oynadığın her kolon sadece 10 TL’dir.

18 yaşından büyük olan herkes Süper Loto oynayabilir.