Sporting Lizbon - Beşiktaş maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Güncelleme Tarihi:

Sporting Lizbon - Beşiktaş maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak
Oluşturulma Tarihi: Aralık 10, 2015 15:57

Sporting Lizbon Beşiktaş maçı H grubu'nun kritik mücadelesi olacak. Bu akşam Beşiktaş Portekize konuk olacak. Beşiktaş'ın bir üst tura geçmesi için kazanması gereken maçlardan biri olacak. Peki, Sporting Lizbon Beşiktaş maçı saat kaçta, hangi kanalda canlı olarak izlenecek?

Haberin Devamı

UEFA Avrupa Ligi 10 Aralık akşamı kritik mücadeleleri ekranlara getirecek. Temsilcimiz Beşiktaş, Sporting Lizbon ile Portekiz'de kader maçına çıkacak. Grubu'nda lider olan Beşiktaş, 1 puan alması durumunda son 32 arasında yerini alacak. Peki, Sporting Lizbon Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta olacak?

BEŞİKTAŞ SPORTİNG LİZBON MAÇI SAAT KAÇTA?

Sporting Lizbon - Beşiktaş maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak


Beşiktaş’ın, Sporting Lizbon’la deplasmanda oynayacağı UEFA Avrupa Ligi H Grubu son maçını Almanya Futbol Federasyonu’ndan Manuel Grafe yönetecek. UEFA Avrupa Ligi H grubu son hafta maçında Portekiz Lizbon’daki Jose Alvalade Stadı’nda oynanacak Sporting Lizbon Beşiktaş maçı, 10 Aralık Perşembe günü TSİ 22.00′da TRT 1′den şifresiz olarak canlı yayınlanacak.

Haberin Devamı

MAÇ SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Maç: Sporting Lizbon - Beşiktaş

Tarih: 10 Aralık 2015 Perşembe

Kanal: TRT 1

Saat: 22.05

MUHTEMEL İLK 11′LER

Sporting Lizbon Beşiktaş maçı muhtemel ilk 11′ler

Sporting Lizbon : Patricio, Esgaio, Oliveira, Naldo, Jefferson, Mario, William, Aquilani, Pereira, Gutierrez, Slimani.
Beşiktaş : Tolga, Beck, Rhodolfo, Tosic, İsmail, Atiba, Necip, Quaresma, Sosa,Olcay, Gomez.

Sporting Lizbon - Beşiktaş maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak


BEŞİKTAŞ NASIL TUR ATLAR?

Beşiktaş, Portekiz deplasmanından beraberlikle bile bir üst tura yükselen takım olacak. Kartal'ın yenilmesi halinde ise, Lokomotiv Moskova'da deplasmanda Skenderbeu'yu yenerse siyah beyazlılar Avrupa'ya veda edecek.

Kartal, Sportin Lizbon'u deplasmanda yenerse, Skenderbeu-Lokomotiv Moskova maçının sonucu ne olursa olsun lider olarak bir üst tura yükselecek. Yine Beşiktaş berabere kalır, Lokomotiv Moskova da Skenderbeu maçında puan kaybederse siyah beyazlılar lider olarak bir üst tura ismini yazdıracak.

BEŞİKTAŞ LİDER OLARAK SAHAYA ÇIKACAK

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nde 9 puanla H grubunda lider olarak bulunuyor. Oynadığı futbolla göz dolduran Şenol Güneş'in takımı, bir üst tur için avantajlı takım olarak görülüyor. Grupta 8 puanla Lokomotiv Moskova, 7 puanla Sporting Lizbon ve 3 puanla Skenderbeu yer alıyor.

Sporting Lizbon - Beşiktaş maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ, SPORTİNG LİZBON MAÇI HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi H Grubu 6. haftasında Sporting CP ile oynayacağı maçın hazırlıklarını Jose Alvalade Stadı'nda yaptığı antrenmanla tamamladı.

Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde ilk 15 dakikası basına açık yapılan antrenman 1.5 saate yakın sürdü. Antrenman takım halinde yapılan yapılan ısınma ve istasyon çalışmaları ile başladı. İki grup halinde 5-2 çalışması, pas çalışması ve dar alanda kontrol pas çalışması yapıldı. Antrenman taktik programının yer aldığı program, yarım sahada maç ve şut çalışması ile sona erdi.

Sporting Lizbon - Beşiktaş maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak


GÖKHAN VE ERSAN OYNAMIYOR

Haberin Devamı

Kayserispor maçında aldıkları darbeler nedeniyle ağrıları olan Atiba ve Rhodolfo takımla antrenmana çıktı. İki oyuncunun da durumlarının iyi olduğu açıklandı. Sağ dizinde ödem oluşan Gökhan ise çalışmada yer almadı. Genç oyuncu bir süre dinlendirilecek.

Tedavisi süren Ersan Gülüm ise koşulara başladı. Takımdan ayrı olarak çalışan Ersan antrenman sırasında durumu hakkında teknik direktör Şenol Güneş'e bilgi verdi.
Tecrübeli oyuncu perşembe günü oynanacak Sporting Lizbon maçında forma giyemeyecek.