Sporting Lizbon - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? | CANLI İZLE

Güncelleme Tarihi:

Sporting Lizbon - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda | CANLI İZLE
Oluşturulma Tarihi: Aralık 07, 2015 10:20

Sporting Lizbon Beşiktaş maçı H grubu'nun kritik mücadelesi olacak. 10 Aralık akşamı Beşiktaş Portekize konuk olacak. Beşiktaş'ın bir üst tura geçmesi için kazanması gereken maçlardan biri olacak. Peki, Sporting Lizbon Beşiktaş maçı saat kaçta, hangi kanalda canlı olarak izlenecek?

Haberin Devamı

UEFA Avrupa Ligi 10 Aralık akşamı kritik mücadeleleri ekranlara getirecek. Temsilcimiz Beşiktaş, Sporting Lizbon ile Portekiz'de kader maçına çıkacak. Grubu'nda lider olan Beşiktaş, 1 puan alması durumunda son 32 arasında yerini alacak. Peki, Sporting Lizbon Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta olacak?

MAÇ SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA

Maç: Sporting Lizbon - Beşiktaş

Tarih: 10 Aralık 2015 Perşembe

Kanal: TRT 1

Saat: 22.05

Sporting Lizbon - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda | CANLI İZLE
BEŞİKTAŞ LİZBON'DA YENİLİRSE

Kara Kartal'ın grubu oldukça karışık. Yukarıda verilen ihtimallerin dışında, Beşiktaş Sporting Lizbon'a yenilir, Lokomotiv Moskova da galip gelirse, Siyah Beyazlılar Avrupa macerasına veda etmiş olacak.

Haberin Devamı

Beşiktaş'ın gruptan çıkamaması için bir ihtimal daha bulunuyor. Sporting Lizbon Beşiktaş'ı 2 farklı yener, Lokomotiv Moskova da Skenderbeu'yla berabere kalırsa, Kartal yine Avrupa'ya veda ediyor.

BEŞİKTAŞ LİDER OLARAK SAHAYA ÇIKACAK

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nde 9 puanla H grubunda lider olarak bulunuyor. Oynadığı futbolla göz dolduran Şenol Güneş'in takımı, bir üst tur için avantajlı takım olarak görülüyor. Grupta 8 puanla Lokomotiv Moskova, 7 puanla Sporting Lizbon ve 3 puanla Skenderbeu yer alıyor.