Silivri Belediyesi hangi partide? Silivri Belediye Başkanı kimdir? 2019 Silivri yerel seçim sonuçları...

Güncelleme Tarihi:

Silivri Belediyesi hangi partide Silivri Belediye Başkanı kimdir 2019 Silivri yerel seçim sonuçları...
Oluşturulma Tarihi: Mart 29, 2024 13:08

Türkiye yerel yönetim seçimleri için sandık başına gidecek. Seçimler yaklaşırken, İstanbul Avrupa Yakası'nda yer alan Silivri'nın hangi partide olduğu merak konusu oldu. 22 mahalleden oluşan Silivri'nın nüfusu 150 bin civarıdır. Peki Silivri Belediyesi hangi partide? Silivri Belediye Başkanı kimdir? 2019 Silivri yerel seçim sonuçları...

Haberin Devamı

Silivri Belediyesi'nin hangi partide olduğu 2024 yerel seçimlerine giderken merak konusu oldu. Sandığa gidecek seçmenler yaşadıkları ilçe belediyesinin hangi partide olduğunu araştırıyor. Yüksek Seçim Kurulu (YSK) verilerine göre 2019 yerel seçimlerinde Silivri'da seçmenler 411 sandıkta oy kullandı. İşte Silivri 2019 yerel Seçim Sonuçları...

SİLİVRİ BELEDİYESİ HANGİ PARTİDE?

2019 yılında gerçekleşen yerel seçimlerde Silivri Belediyesi için 46 bin 740 seçmen oy kullandı. Yapılan seçimler sonucunda yüzde 46.78 oy oranı ve 46.740 oy sayısıyla belediye seçimini MHP kazandı.

SİLİVRİ BELEDİYE BAŞKANI VOLKAN YILMAZ KİMDİR?

Volkan Yılmaz; 17.01.1972 yılında İstanbul Silivri’nin Kâmiloba Mahallesi’nde dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Büyükçekmece’de tamamladıktan sonra yüksek öğrenimini de Uludağ Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Ekonometri Bölümü’nde tamamlamıştır.

Büyükçekmece Sanayici ve İş Adamları Derneği’nin kurucu üyesi olan Volkan Yılmaz, ayrıca Petrol Ürünleri İşverenleri Sendikası’nın (PÜİS) Yüksek İstişare Konseyi Üyesidir. 2008 yılında kurulan Türkata Stratejik Araştırmalar Eğitim ve Kültür Vakfı ile Nişantaşı Üniversitesi’nin mütevelli heyetindedir. Uzun yıllar profesyonel futbol oynayan Yılmaz, bir dönem de Silivrispor forması giymiştir. İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nda yönetim kurulu üyeliği yapmıştır.

Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi olan Yılmaz, MHP Silivri İlçe Yönetim Kurulu Üyeliği, İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyeliği ve İl Başkan Yardımcılığı görevlerinde de bulunmuştur.

25. ve 27.Dönem Milletvekilliği Genel Seçimlerinde İstanbul 3.Bölge Milletvekili adayı olan Yılmaz, evli ve iki çocuk babasıdır.

Haberin Devamı

İstanbul Silivri seçim sonuçları 2024

İstanbul seçim sonuçları 2024

SEÇİM SONUÇLARI 2024

SEÇİM SONUÇLARI