Savunma Sanayi Fuarı 2023 || IDEF fuarı nerede? İdef Fuarı'na kimler girebilir?

Güncelleme Tarihi:

Savunma Sanayi Fuarı 2023 || IDEF fuarı nerede İdef Fuarına kimler girebilir
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 27, 2023 13:04

1993 yılından bugüne kadar, iki yılda bir icra edilen IDEF Uluslararası Savunma Sanayii Fuarı Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı tarafından 15 defa gerçekleşmiştir. Ulusal savunma sanayiinin dünyaya tanıtılması amacıyla düzenlenmeye başlayan IDEF 2023 tarihleri ziyaretçiler tarafından merak ediliyor. Peki, IDEF fuarı nerede? İdef Fuarı'na kimler girebilir? İşte, Savunma Sanayi Fuarı 2023 tarihleri...

Haberin Devamı

IDEF, kısa sürede savunma, güvenlik, denizcilik, havacılık ve uzay sanayii alanlarında önemli bir uluslararası tanıtım, pazarlama ve iş birliği platformu olmuş, katılımcı firma sayısı itibarıyla dünyanın en büyük dördüncü savunma sanayii fuarı haline geldi. IDEF 2023 fuarı ilki 09-12 Mayıs 2023 tarihleri arasında gerçekleşmişti. Yılın ikinci IDEF fuarı ile ilgili bilgiler merak ediliyor. Peki, IDEF fuarı nerede, kimler gidebilir. İşte, IDEF 2023 fuarı...

IDEF FUARI 2023 TARİHLERİ

Uluslararası Savunma Sanayii Fuarı 25-28 Temmuz 2023 tarihlerinde düzenlenecektir. 30’uncu yılını kutlanacak olan IDEF 2023 Fuarında tüm etkinlikler ve faaliyetler planlandığı şekilde icra edilecektir. IDEF Fuarı TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. organizatörlüğünde TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecektir.

Haberin Devamı

IDEF FUARINA KİMLER GİDEBİLİR?

Millî Savunma Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı ve T.C. Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı üst düzey makamlarınca, dost ve müttefik ülkelerin Savunma Bakanları ile tedarikten sorumlu üst düzey sivil ve askerî makamlarına resmi heyet davetiler yapılması suretiyle fuara yaklaşık 600 heyetin katılması öngörülmektedir.

Millî Savunma Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı ve Savunma Sanayii Başkanlığı tedarik makamları tarafından görüşme ofisleri açılarak, katılımcı firmalar ve heyetler ile görüşmeler yapılacaktır.

Türk Dz.K.K.lığı ve Sahil Güvenlik K.lığına ait gemiler Büyükçekmece Koyu’nda fuara iştirak edecektir.

Fuarın 4’üncü günü katılımcı firmaların İnsan Kaynakları/Eğitim Akademileri personeli ile üniversite öğrencilerinin, mezunların ve hâlihazırda savunma sanayii sektöründe çalışmakta olan veya emekli olmuş yetişmiş insan gücünün temas kurmasını sağlamak maksadıyla Kariyer Günü etkinlikleri düzenlenecektir.

Fuarın 2’nci, 3’üncü ve 4’üncü gününde seminer veya paneller planlanacaktır.

IDEF 2023 Fuarı, 25 Temmuz 2023 Salı günü yalnız protokol ve katılımcı firmalara açık olacaktır. Fuara 26 - 28 Temmuz 2023 tarihlerinde ziyaretçi kabul edilecektir.

Daha detaylı bilgi için www.idef.com.tr internet adresini ziyaret ediniz.