Poyraz Karayel 32.yeni bölümde düğün telaşı! | Poyraz Karayel 31.bölüm 1. ve 2. fragmanı izle!

Güncelleme Tarihi:

Poyraz Karayel 32.yeni bölümde düğün telaşı | Poyraz Karayel 31.bölüm 1. ve 2. fragmanı izle
Oluşturulma Tarihi: Kasım 18, 2015 09:49

Kanal D’nin ilgiyle takip edilen dizisi Poyraz Karayel’de aksiyon yine bitmiyor. Poyraz Karayel 32.yeni bölümüyle izleyicileri ekrana kilitleyecek. Poyraz Bahri babayı tutukluyor!  Merakla beklenen dizi Poyraz Karayel 32.bölümüyle bu akşam saat 20.00’de Kanal D’de.

Haberin Devamı

Poyraz Karayel 32.yeni bölümde; Poyraz Adil Topal’la ilgili itiraflar eder. Bu durum Poyraz ve Ayşegül’ün arasına bir bomba gibi düşer. Bu ağır gerçekle baş edebilecekler mi? Bahri ise Ufuk’un dediklerinden sonra Poyraz’la ilgili kuşkuları olmuştur. Poyraz, Adil Topal hakkında ne biliyordur? Ama Bahri’yi daha büyük bir problem beklemektedir. 

İsmail Karayel, Bahri’nin hastaneden çıkışını görür. Ufuk’un ölümüyle ilgili Bahri’yi suçlar. Üstelik Bahri’nin işbirlikçisi de yakalanır. Poyraz köşeye sıkışmıştır, Bahri’yi cinayet zanlısı olarak gözaltına almak zorunda kalır. 
Sema ve Sefer’in düğünü ise sona yaklaşmaktadır. Seferler bekarlığa veda telaşına düşer. Sema ise sağlığıyla ilgili öğrendiği bilgiden sonra evlilik kararını bir daha gözden geçirmeye karar verir.
POYRAZ KARAYEL 32.BÖLÜM 1.FRAGMANI İZLE


POYRAZ KARAYEL 32.BÖLÜM 2.FRAGMANI İZLE


POYRAZ KARAYEL 31.BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?
Ufuk, Ayşegül’ü kaçırdı! Poyraz, Bahri Baba ve Tüm Ekip Ayşegül’ü kurtarmak için birleşiyor… Ufuk’un Ayşegül’ü kaçırması Poyraz’ı yıkama sürükler. Poyraz bu kötü haberi Bahrilere nasıl söyleyeceğini düşünürken Bahrilerin evine önce başka bir kötü haber gelir: Yıllar önce Onur’u öldürenin Ufuk olduğunu öğrenir. Öldürme emri veren ise Adil Topal’dır. 

Bahri bu acıyı hazmetmeye çabalarken Ayşegül’ün Ufuk tarafından kaçırıldığı haberiyle iyice sarsılır. Poyraz’a ve adamlarına tavrını, “Ya kızımı kılına zarar gelmeden bana getirin, ya da hiç geri gelmeyin” şeklinde koyar.

Ufuk’un Ayşegül’e karşılık Meltem’i istemesi Poyraz’la Sadettin’i birbirlerine silah çekme noktasına sürükler. Ayşegül ise Ufuk’un psikopat tavırları karşısında soğukkanlılığını korumak için çok gayret etmektedir. Ta ki Ufuk Ayşegül’e kardeşi Onur’u öldürenin kendisi olduğunu söyleyene kadar… Bu gerçek Ayşegül’ü hiç tatmadığı bir intikam hırsıyla karşı karşıya getirir.  (poyraz karayel)