ÖSYM bakım çalışması 4 Nisan 2024 | ÖSYM neden açılmıyor?

Güncelleme Tarihi:

ÖSYM bakım çalışması 4 Nisan 2024 | ÖSYM neden açılmıyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 04, 2024 11:49

ÖSYM 4 Nisan 2024 bakım duyurusu geldi. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) 4 Nisan’da bakım yapılacağını duyurdu. Çeşitli sınavlarla ilgili işlemlerini halletmek isteyen adaylar T.C. kimlik numaraları ve şifreleriyle işlemlerini gerçekleştirebiliyor. ÖSYM’nin resmi sosyal medya hesabından yapılan duyuru doğrultusunda belirlenen saat aralığında “osym.gov.tr” adresine bakım yapılacak ve erişim sağlanmayacak.

Haberin Devamı

ÖSYM Bilişim Altyapısında Bakım Çalışması duyurusu yapıldı. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından yapılan duyuruya göre bugün resmi sitede bakım çalışması yapılacak. ÖSYM sosyal medya hesabından yapılan duyuru ile adayların o saatlerde yaşayabileceği problemlerle ilgili uyarılar yapıldı. İşte ÖSYM 4 Nisan 2024 bakım detayları...

4 NİSAN ÖSYM NEDEN AÇILMIYOR?

ÖSYM tarafından yapılan duyuruya göre ÖSYM bilişim altyapısında bakım çalışması yapılacak. Yapılan açıklamada, “04 Nisan 2024 tarihinde saat 17.00'den, 05 Nisan 2024 tarihi saat 07.00'ye kadar bilişim altyapımızda gerçekleştirilecek olan planlı bakım çalışması nedeniyle Başkanlığımızın internet üzerinden sunduğu hizmetlerde kesintiler yaşanabilecektir. Adaylara ve kamuoyuna saygıyla duyurulur.” ifadelerine yer verildi.