Şahinbey Bisiklet Başvurusu: Öğrencilere binlerce bisiklet hediye edilecek! Şahinbey Belediyesi bisiklet başvurusu nasıl yapılır?

Güncelleme Tarihi:

Şahinbey Bisiklet Başvurusu: Öğrencilere binlerce bisiklet hediye edilecek Şahinbey Belediyesi bisiklet başvurusu nasıl yapılır
Oluşturulma Tarihi: Mart 28, 2023 10:16

Öğrencileri başarıyı ödüllendirmek ve spora teşvik etmek amacıyla gerçekleştirilen Şahinbey bisiklet hediyesi başvuru süreci, internet üzerinden gerçekleştiriliyor. Geçtiğimiz yıl 40 bin bisiklet hediye eden Şahinbey Belediyesi'nin bu yıl 60 bin bisiklet hediye etmesi bekleniyor. Peki, Şahinbey Belediyesi bisiklet başvurusu nasıl yapılır? İşte, o detaylar

Haberin Devamı

Bisiklet kullanımının yaygınlaşması hem de karne alan öğrencilerin motive edilmesi için gerçekleştirilen Şahinbey Belediyesi bisiklet hediyesi için başvuru şartlarına uygunluk gerekiyor. Buna göre başvuru şartları şu şekilde olacak;

  1. Eğitim Hayatı Boyunca 5 takdir almış ve daha önce bilgileri Belediyemize ulaşmış olan aktif ortaokul ve lise öğrencileri başvurabilir.
  2. Projeden sadece Şahinbey İlçesinde ikamet eden veya Şahinbey İlçesindeki okullarda öğrenim gören öğrenciler yaralanabilir.
  3. Daha önce herhangi bir nedenle (daha önce yapılan dağıtımlar, yarışmalar, vb.) bisiklet almış olan öğrenciler bu projeden yararlanamazlar.
  4. Randevu alabilmeniz için öğrenci bilgilerinin önceden Belediyemizce kayıt altına alınarak gerekli incelemenin tamamlanmış olması gerekir.
  5. Bisiklet hakkı kazanan öğrencinin bisikleti 18 yaşından büyük velisine teslim edilecektir. 18 yaşından küçük öğrencilerin bisikletini teslim almak üzere öğrencinin kimliği ile birlikte velisinin gelmesi gerekmektedir.

BAŞVURU İÇİN TIKLAYINIZ