Nusaybin Belediyesi hangi partide? Mardin Nusaybin Belediye Başkanı kimdir? 2019 Nusaybin yerel seçim sonuçları...

Güncelleme Tarihi:

Nusaybin Belediyesi hangi partide Mardin Nusaybin Belediye Başkanı kimdir 2019 Nusaybin yerel seçim sonuçları...
Oluşturulma Tarihi: Mart 29, 2024 22:54

Nusaybin Belediyesi hangi parti? sorusu seçimler öncesi merak ediliyor. 2024 yerel seçimlerinin 31 Mart tarihinde yapılması yapılması planlanıyor. 2019 Nusaybin yerel seçim sonuçları da bu sebeple araştırılıyor. Peki, Mardin Nusaybin Belediyesi hangi partide? Nusaybin Belediye Başkanı kimdir?

Haberin Devamı

2024 yerel seçimleri yaklaşıyor. 31 Mart 2024 Yerel seçimleri öncesi 2019’da yapılan seçim sonuçları merak ediliyor. Mardin Nusaybin Belediyesi hangi partide? sorusu da bu nedenle araştırılıyor. Peki, 2019 Nusaybin Belediye Başkanı kim seçildi? İşte Nusaybin yerel seçim sonuçları 2019

NUSAYBİN BELEDİYESİ HANGİ PARTİDE?

2019 yerel seçimlerinde Nusaybin için 47.833 oy kullanıldı. Şu anda Nusaybin Belediyesi Ercan Kayabaşı tarafından yönetiliyor.

NUSAYBİN BELEDİYE BAŞKANI ERCAN KAYABAŞI KİMDİR?

1990 yılında Ankara'da dünyaya gelen Kaymakam Ercan KAYABAŞI, ilköğretim ve lise eğitimini Ankara'da tamamladı. 2013 yılında Gazi Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu. Mardin Artuklu Üniversitesinde Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler alanında Suriye meselesi üzerine yüksek lisans çalışmalarına devam etmekte olan Kaymakamımız İngiltere Portsmouth Üniversitesinde Kamu Yönetimi alanında çalışmalarda bulunmuştur.

Haberin Devamı

Profesyonel hayata Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarlığında uzman yardımcısı olarak başlayan Kayabaşı, 2015 yılında Çankırı Kaymakam adayı unvanı ile Mülki İdare Amirliği mesleğine intisap etmiştir. Kırklareli'nin Vize ilçesinde Kaymakam vekilliği, Niğde ili Altunhisar ilçesinde ve Hatay ili Kumlu ilçesinde Kaymakam olarak görev yaptı.

Kaymakam Ercan KAYABAŞI, 2018 yılında Zeytindalı Harekatı ile birlikte terörden arındırılan Suriye/Afrin bölgesinde İYKM Başkanı olarak üç yıl süre görev aldı. Suriye’deki görev süresince birçok STK ve kurumla işbirliği içerisinde terörden arındırılan bölgenin kalkınmasında ve hayatın normale döndürülmesinde aktif rol almıştır.

20.08.2021 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan 2021/412 Sayılı Cumhurbaşkanlığı Atama Kararı ile ilçemiz Kaymakamlığına atandı. Sayın Kaymakamımız aynı zamanda Nusaybin Belediye Başkan V. Olarak görev yapmaktadır.

Kaymakam Ercan KAYABAŞI görev yaptığı ilçelerde başarılı çalışmaları nedeniyle dokuz (9) Başarı Belgesi ve 1 Üstün Başarı belgesi ile taltif edilmiştir. Suriye görev gücü kapsamındaki çalışmaları nedeniyle İçişleri Bakanımız tarafından başarı belgesi ile ödüllendirilmiştir.

Haberin Devamı

Uzman Psikolog Nigar Kayabaşı ile evli olup bir çocuk babası olan Kaymakamımız çok iyi derecede İngilizce bilmektedir.

Mardin Nusaybin seçim sonuçları 2024

Mardin seçim sonuçları 2024

SEÇİM SONUÇLARI 2024

SEÇİM SONUÇLARI