MSU ASTSUBAY ALIM SONUÇLARI: Ek yerleştirme sonuçları açıklandı! İşte, sorgulama ekranı

Güncelleme Tarihi:

MSU ASTSUBAY ALIM SONUÇLARI: Ek yerleştirme sonuçları açıklandı İşte, sorgulama ekranı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 13, 2023 11:10

MSÜ astsubay alımı sonuçları açıklandı. Ek yerleştirme için beklenti içerisinde bulunan pek çok kişi 12 Ekim Perşembe günü 18.00'da açıklanan sonuçlar üzerinden sorgulama işlemlerini gerçekleştirebiliyor. İşte, MSÜ astsubay alımı sonuçları hakkında bazı bilgiler

Haberin Devamı

MSÜ astsubay alımı ek yerleştirme sonuçları, üniversitenin resmi sayfası üzerinden sorgulanabiliyor. MSÜ'den yapılan duyuruda şu ifadelere yer verildi;

1.Tüm adayların YKS-TYT puanları (ortaöğretim başarı puanı eklenmemiş), Mülakat ve Fiziki Yeterlilik Testi puanları katkısı ile oluşturulan "Aday Değerlendirme Puanı (ADP)" ve Tercih Durumuna göre Astsubay Meslek Yüksekokulları sıraları belirlenmiştir. İlgili okul kontenjanlarına göre ilk adaydan başlayarak yerleştirme işlemleri için çağrı yapılacaktır.

2. Kendisine bu internet adresi üzerinden çağrı yapılan her aday, ilgili okula kayıt yaptırıp yaptırmayacağı beyanını o gün içerisinde 17:00’a kadar MSÜ Rektörlüğüne bildirmekle yükümlüdür. Adaylara internetten yapılan bu çağrı tebligat yerine geçmektedir. Kayıt işlemlerini hızlandırmak amacıyla adaylar telefon numaralarından da aranacaktır. Çağrı işlemleri adayların bildirdikleri telefon numaralarından 3 kez yapılacak ve ilave bir çağrı işlemi yapılmayacaktır. Çağrı yapılan aday 2 iş günü içerisinde gelmediği veya geçerli bir mazeret bildirmediği takdirde Astsubay Meslek Yüksekokulları adaylığı sonlandırılacaktır.

Haberin Devamı

3. Aday yerleştirme işlemleri süresince (25 Eylül – 04 Ekim 2023) öncelik aday tercihleri ve Aday DeğerIendirme Puanı Sırası olacaktır. Öncelikli tercihlerine sıra gelme ihtimali olan adaylar, diğer tercihlerinde sıraları gelse dahi, sırasının geldiği okulda kontenjanı ayrılmış olarak yerleştirme işlemlerinin son gününe kadar (04 Ekim 2023 tarihine kadar) öncelikli tercihlerine yerleşebilmeleri için bekletilecektir.

4. Ek yerleştirme işlemleri sürecinde ise (05 – 13 Ekim 2023) intibak eğitimlerinin planlanan zamanda ve etkin icrası ile Astsubay Meslek Yüksekokullarının belirlenen zamanda eğitim ve öğretime başlayabilmeleri maksadıyla okullar tarafından günlük olarak veya gün içinde birden fazla kez bildirilecek boş kontenjanlara, Aday Değerlendirme Puanı Sırasına göre sırası gelen aday; tercih önceliğine bakılmaksızın tercihleri arasında bulunması halinde ilgili okula yerleştirilebileceklerdir (Ek yerleştirmede; yerleştirmesi yapılan adayların, sonraki günlerde (13 Ekim 2023 tarihine kadar) öncelikli tercihlerinde boş kontenjan oluşması, bu adaylara öncelikli tercihine yerleşme hakkı vermez).

Haberin Devamı

MSÜ Rektörlüğü İletişim Bilgisi: 0 (212) 398 01 60

Kara Astsubay Meslek Yüksekokulu İlan Metnini İndirmek İçin Tıklayınız.

Deniz Astsubay Meslek Yüksekokulu ve Sahil Güvenlik K.lığı İlan Metnini İndirmek İçin Tıklayınız.

Hava Astsubay Meslek Yüksekokulu İlan Metnini İndirmek İçin Tıklayınız.

Bando Astsubay Meslek Yüksekokulu İlan Metnini İndirmek İçin Tıklayınız.

MSÜ ASTSUBAY ALIMI SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ