Kuşadası Belediyesi hangi partide? Aydın Kuşadası Belediye Başkanı kimdir? 2019 Kuşadası yerel seçim sonuçları...

Güncelleme Tarihi:

Kuşadası Belediyesi hangi partide Aydın Kuşadası Belediye Başkanı kimdir 2019 Kuşadası yerel seçim sonuçları...
Oluşturulma Tarihi: Mart 22, 2024 12:18

Kuşadası Belediyesi hangi parti? sorusu seçimler öncesi merak ediliyor. 2024 yerel seçimlerinin 31 Mart tarihinde yapılması yapılması planlanıyor. 2019 Kuşadası yerel seçim sonuçları da bu sebeple araştırılıyor. Peki, Aydın Kuşadası Belediyesi hangi partide? Kuşadası Belediye Başkanı kimdir?

Haberin Devamı

2024 yerel seçimleri yaklaşıyor. 31 Mart 2024 Yerel seçimleri öncesi 2019’da yapılan seçim sonuçları merak ediliyor. Aydın Kuşadası Belediyesi hangi partide? sorusu da bu nedenle araştırılıyor. Peki, 2019 Kuşadası Belediye Başkanı kim seçildi? İşte Kuşadası yerel seçim sonuçları 2019

KUŞADASI BELEDİYESİ HANGİ PARTİDE?

2019 yerel seçimlerinde Kuşadası için 67.176 kullanıldı.Cumhuriyet Halk Partisi Başkan adayı Ömer Günel %57.54 oy alarak belediye seçimlerini kazandı. Şu anda Kuşadası Belediyesi Cumhuriyet Halk Partisi tarafından yönetiliyor.

Kuşadası Belediyesi hangi partide Aydın Kuşadası Belediye Başkanı kimdir 2019 Kuşadası yerel seçim sonuçları...

KUŞADASI BELEDİYE BAŞKANI ÖMER GÜNEL KİMDİR?

Antalya’nın Elmalı ilçesi nüfusuna kayıtlı olan Ömer GÜNEL, 1971 yılında Almanya’nın Berlin kentinde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Antalya’da tamamladı. 1991 yılında geldiği Kuşadası’nda üniversite eğitimini sürdürmek amacıyla birçok iş dalında çalıştı. Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde lisans, Ekonomi Hukuku dalında İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde yüksek lisans eğitimini tamamladı. İstanbul Ticaret Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde Avrupa Birliği Uzmanlığı eğitimi aldı.

Haberin Devamı

Ömer Günel 2004 yerel seçimlerinde Belediye Meclis Üyesi A. Adaylığı, 2008-2009 yılları arasında CHP Kuşadası İlçe Yönetim Kurulu üyeliği yaptı. 2009 Yerel seçimlerinde CHP Kuşadası Belediye Meclis Üyeliği listesinden 1. sıra kontenjan adayı olarak Kuşadası Belediye Meclisi’ne seçildi. 6 Nisan 2013 yılında binlerce hemşerisinin katılımı ile açıkladığı Kuşadası Belediye Başkan A. Adaylığı çalışmalarını tüm Türkiye’ye örnek gösterilecek bir şekilde yaptı. Bu süreçte çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmadı. Kuşadası’nda 68.000 seçmene mektup gönderdi. 600’den fazla gönüllü ile sürdürdüğü çalışmalarını Cumhuriyet Halk Partisi’nin gerek Aydın Büyükşehir’de gerekse Kuşadası Belediyesi’nde yerel seçimleri kazanması için aktif bir şekilde devam ettirdi. 24 Haziran genel seçimlerinde gönüllü arkadaşlarıyla etkin bir çalışma yaptı.

Haberin Devamı

Çağdaş Hukukçular Derneği üyesidir. Ada Spor Kulübü Derneği, Kuşadası Genç İşadamları Derneği, Kuşadası Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği, Kuşadası Motosiklet ve Motor Sporları Derneği gibi Kuşadası’nda birçok derneğin kuruluşunda ve yönetiminde aktif görevler aldı. Evli ve iki çocuk sahibi olan Ömer Günel, siyasetin kadınlar ve gençlerle yüksek hedeflere ulaşacağına inanmakta ve bu amaçla yaptığı tüm çalışmalarında en büyük desteği eşi öğretmen Duygu Gül Günel ve oğulları Ada Hasan ve Rüzgar Ali’den almaktadır.

Ömer Günel, 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi'nden Millet İttifakı Adayı olarak Kuşadası Belediyesi'ne Belediye Başkanı olarak seçilmiştir.