Kırşehir Merkez Belediyesi hangi partide? Kırşehir Merkez Belediye Başkanı kimdir? 2019 Kırşehir Merkez yerel seçim sonuçları...

Güncelleme Tarihi:

Kırşehir Merkez Belediyesi hangi partide Kırşehir Merkez Belediye Başkanı kimdir 2019 Kırşehir Merkez yerel seçim sonuçları...
Oluşturulma Tarihi: Mart 27, 2024 11:05

Kırşehir Merkez Belediyesi hangi parti? sorusu seçimler öncesi merak ediliyor. 2024 yerel seçimlerinin 31 Mart tarihinde yapılması yapılması planlanıyor. 2019 Kırşehir Merkez yerel seçim sonuçları da bu sebeple araştırılıyor. Peki, Aksaray Kırşehir Merkez Belediyesi hangi partide? Kırşehir Merkez Belediye Başkanı kimdir?

Haberin Devamı

2024 yerel seçimleri yaklaşıyor. 31 Mart 2024 Yerel seçimleri öncesi 2019’da yapılan seçim sonuçları merak ediliyor. Kırşehir Merkez Belediyesi hangi partide? sorusu da bu nedenle araştırılıyor. Peki, 2019 Kırşehir Merkez Belediye Başkanı kim seçildi? İşte Kırşehir Merkez yerel seçim sonuçları 2019

KIRŞEHİR MERKEZ BELEDİYESİ HANGİ PARTİDE?

2019 yerel seçimlerinde Kırşehir Merkez için 73.565 oy kullanıldı. Cumhuriyet Halk Partisi Başkan adayı Selahattin Ekicioğlu %44.78 oy alarak belediye seçimlerini kazandı. Şu anda Kırşehir Merkez Belediyesi Cumhuriyet Halk Partisi tarafından yönetiliyor.

KIRŞEHİR MERKEZ BELEDİYE BAŞKANI SELAHATTİN EKİCİOĞLU KİMDİR?

 Selahattin Ekicioğlu, 3 Mart 1960'ta çiftçi bir ailenin çocuğu olarak Kırşehir'de dünyaya geldi. Evli ve 3 çocuk babası olan Ekicioğlu, 1970'li yıllarda babası ile birlikte kooperatif oluşumuyla inşaat sektörüne girmiş ve ticari faaliyetlerini aile şirketi olarak sürdürmüştür.Selahattin Ekicioğlu, 3 Mart 1960'ta çiftçi bir ailenin çocuğu olarak Kırşehir'de dünyaya geldi. Evli ve 3 çocuk babası olan Ekicioğlu, 1970'li yıllarda babası ile birlikte kooperatif oluşumuyla inşaat sektörüne girmiş ve ticari faaliyetlerini aile şirketi olarak sürdürmüştür.Ekicioğlu, 1983’te şirketin bünyesine ulusal ve uluslararası taşımacılık, yakacak ve inşaat malzemesi tedariki işlerini de eklemiştir.
1990'lı yılların ilk dönemlerinde otomotiv sektöründe de çalışmalara başlayan Ekicioğlu, bu çerçevede tarım makineleri satışı ve malzemeleri üzerine bayilikler yapmıştır.

Haberin Devamı

Ekicioğlu Tarım ismiyle İzmir bölgesinde tarım ilacı ve tohum distribütörlüğü işini yürütmüş olan CHP Kırşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Ekicioğlu, 1993'ten itibaren ulusal, uluslararası zirai ilaç ve tohum markasının Ege Bölgesi'nde dağıtımını üstlenmiştir. Ekicioğlu Tarım Şirketi, kendi adına da birçok patentli zirai ilaç üretiminde bulunmuştur.

2009 senesinde Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu'na seçilen Ekicioğlu, bu  kurumda 4 yıl boyunca başkan yardımcılığı yapmıştır. Çeşitli denetimlerden başarı ile çıkan Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası, denklik sürecini de tamalamış ve 5 yıldızlı oda statüsüne kavuşmuştur.

Haberin Devamı

Selahattin Ekicioğlu 6 Aralık 2018 Perşembe günü CHP Kırşehir Belediye Başkan Adayı olmuştur.Ekicioğlu, 31 Mart 2019 tarihinde ise; Mahalli İdareler seçiminde Kırşehir Belediye Başkanı seçilmiştir.