Kiralık Aşk 21. bölüm fragmanı izle! | Ömer, Defne aşkında neler oluyor?

Güncelleme Tarihi:

Kiralık Aşk 21. bölüm fragmanı izle | Ömer, Defne aşkında neler oluyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 11, 2015 15:53

Kiralık Aşk dizisi 21. yeni bölümüyle Cuma akşamı saat 20.00'de Star'da. Star Tv ekranlarının sevilen dizisi Kiralık Aşk'ta, aşkın gücü iliklere kadar hissediliyor. Ömer ve Defne arasındaki aşk hızla artıyor. Kiralık Aşk 21. yeni bölüm fragmanıyla karşınızda.

Haberin Devamı

Star Tv ekranlarının merakla beklenen dizisi Kiralık Aşk'ta Ömer ve Defne'nin aşkı artıyor. Kiralık Aşk'ın 21. yeni bölümünde romantik dakikalar yaşanacak. Cuma günlerinin gözde dizisi olan Kiralık Aşk bu haftada zirveden inecekmiş gibi görünmüyor

20. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Kiralık Aşk’ta olaylar art arda yaşandı. Ömer’le Sinan’ın ayrılığı onları birbirine düşman etmedi. Herkes taraf seçmek zorunda kaldı. Ömer yeniden ayağa kalkmaya çalıştı fakat Deniz bu çabaya engel olmak istedi.İki samimi arkadaş, ortak Ömer ve Sinan sorunlarını yok sayıp barıştılar.

21. BÖLÜMDE NELER OLACAK?
Defne ve Ömer aşkı yeniden alevlenecek. Romantik ikilinin ofisteki aşk dolu dakikaları dedikodulara neden olacak. Ömer ve Defne evlilik üzerinde düşünürken, Ömer'in yalan ile söyledikleri Defne'yi çok düşündürecek. Kiralık Aşk'ta Cuma akşamı bizleri romantik dakikalar bekliyor.

Haberin Devamı

21. BÖLÜM FRAGMANI İZLE!


21. BÖLÜM 2.FRAGMANI İZLE!