İstanbul elektrik kesintisi listesi! 4 Ekim Çarşamba elektrikler ne zaman gelecek? BEDAŞ paylaştı: Birçok mahallede kesinti yapılacak..

Güncelleme Tarihi:

İstanbul elektrik kesintisi listesi 4 Ekim Çarşamba elektrikler ne zaman gelecek BEDAŞ paylaştı: Birçok mahallede kesinti yapılacak..
Oluşturulma Tarihi: Ekim 04, 2023 13:36

İstanbul elektrik kesintisi listesi BEDAŞ VE AYEDAŞ tarafından açıkladı. 4 Ekim Çarşamba günü İstanbul Anadolu ve Avrupa Yakası'nın belli semtlerinde elektrik kesintisi uygulanacak. Bölgelerinde yapılan kesintiden etkilenen vatandaşlar elektriklerin saat kaçta geleceğini sorguluyor. BEDAŞ ve AYEDAŞ elektrik kesintileri, arıza durumlarının yanı sıra bakım çalışmaları sebebiyle de yapılabiliyor. Peki elektrikler ne zaman gelecek? İşte 4 Ekim Çarşamba elektrik kesintisi listesi...

Haberin Devamı

İstanbul'da elektrik kesintisi olacak ilçe ve mahalleler BEDAŞ ve AYEDAŞ tarafından paylaşıldı. Buna göre; Arnavutköy, Avcılar, Bağcılar, Bakırköy, Başakşehir, Bayrampaşa, Beşiktaş, Beylikdüzü, Beyoğlu, Çatalca, Esenyurt, Eyüp, Fatih, Küçükçekmece, Sarıyer ve birçok ilçede bir süre elektrik kesintisi yapılacağı bilgisi paylaşıldı. Bölgelerinde kesinti yaşayanlar konuyla ilgili detayları merak ediyor.

ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK?

İstanbul'un çeşitli ilçelerinde bugün planlı elektrik kesintileri yaşanabiliyor. Kesinti yapılacak ilçe ve mahalleler BEDAŞ ve AYEDAŞ resmi internet siteleri üzerinden görüntülenebiliyor. Elektrikler ne zaman gelecek sorusu, 25 Eylül Pazartesi günü pek çok vatandaş tarafından sorgulanıyor. İşte Elektrik Kesintisi sorgulama ekranı...

Haberin Devamı

BEDAŞ KESİNTİ SORGULAMA

AYEDAŞ KESİNTİ SORGULAMA