İslahiye Belediyesi hangi partide? Gaziantep İslahiye Belediye Başkanı kimdir, hangi partiden? İslahiye 2019 yerel seçim sonuçları...

Güncelleme Tarihi:

İslahiye Belediyesi hangi partide Gaziantep İslahiye Belediye Başkanı kimdir, hangi partiden İslahiye 2019 yerel seçim sonuçları...
Oluşturulma Tarihi: Mart 20, 2024 17:09

Türkiye yerel yönetimleri belirlemek için 2024 yılında sandık başına gidecek. Seçimler yaklaşırken, Şahinbey Belediyesi hangi partide merak konusu oldu. İslahiye, Gaziantep ilinin güneybatısında yer alan ve geçim kaynağı tarım olan bir ilçedir. Nüfusu 67.862 kişidir. Peki, İslahiye Belediyesi hangi partide? Gaziantep İslahiye Belediye Başkanı kimdir, hangi partiden? İslahiye 2019 yerel seçim sonuçları...

Haberin Devamı

Sandığa gidecek seçmenler yaşadıkları ilçe belediyesinin hangi partide olduğunu araştırıyor. Yüksek Seçim Kurulu (YSK) verilerine göre 2019 yerel seçimlerinde İslahiye'de seçmenler 38.475 oy kullandı. Peki, İslahiye Belediyesi hangi partide? Şanlıurfa İslahiye Belediye Başkanı hangi partiden? İşte 2019 İslahiye yerel seçim sonuçları...

İSLAHİYE BELEDİYESİ HANGİ PARTİDE?

2019 yılında gerçekleşen yerel seçimlerde İslahiye Belediyesi için 38.475 seçmen oy kullandı. Yapılan seçimler sonucunda %49.62 oy oranı ve 18.183 oy sayısıyla belediye seçimini AK Parti kazandı.

İSLAHİYE BELEDİYE BAŞKANI KEMAL VURAL KİMDİR?

Gaziantep’in İslahiye ilçesinde 1969 yılında doğdu. İlk, Orta ve Lise öğrenimini İslahiye’de tamamladı.

Adana Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım Ekonomisi Bölümünü 1989 yılında kazandı. 1993 yılında Ziraat Mühendisi olarak mezun oldu. 1995 yılında kısa dönem olarak vatani görevini yerine getirdi.

Haberin Devamı

İslahiye’de Zirai ilaç ve tarım ürünleri bayii olarak ticaret hayatına 1997 yılında atıldı. Kendi arazilerinde çiftçilik yaparak bir yandan da bölge tarımının gelişmesinde katkı sağlayarak yeni tarım aletlerinin bölgeye kazandırılmasında öncülük etti.

2009 yılında İslahiye Ticaret Odası Başkanlığına seçildi. İslahiye Ticaret Odası Başkanlığı döneminde kirada olan İslahiye Ticaret Odasına yeni hizmet binası kazandırarak üyelerin ve halkın hizmetine sundu.

İslahiye Organize Sanayi Bölgesinnin kurulmasında bölgede yapılacak olan beş sulama göleti projesinde aktif olarak rol aldı.

2013 yılında İslahiye Ticaret Odası Başkanlığına ikinci defa seçildi. İslahiye Ticaret Odası Başkanlığı devam ederken 30.11.2013 tarihinde Adalet ve Kalkınma Partisinden İslahiye Belediye Başkan adayı oldu. 30 Mart 2014 Yerel Seçimlerinde İslahiye Belediye Başkanlığına seçildi.

YEREL SEÇİM SONUÇLARI SAYFASI İÇİN TIKLAYINIZ