İscehisar Belediyesi hangi partide? Afyonkarahisar İscehisar Belediye Başkanı kimdir? 2019 İscehisar yerel seçim sonuçları...

Güncelleme Tarihi:

İscehisar Belediyesi hangi partide Afyonkarahisar İscehisar Belediye Başkanı kimdir 2019 İscehisar yerel seçim sonuçları...
Oluşturulma Tarihi: Mart 26, 2024 10:38

İscehisar Belediyesi hangi parti? sorusu seçimler öncesi merak ediliyor. 2024 yerel seçimlerinin 31 Mart tarihinde yapılması yapılması planlanıyor. 2019 İscehisar yerel seçim sonuçları da bu sebeple araştırılıyor. Peki, Afyonkarahisar İscehisar Belediyesi hangi partide? İscehisar Belediye Başkanı kimdir?

Haberin Devamı

2024 yerel seçimleri yaklaşıyor. 31 Mart 2024 Yerel seçimleri öncesi 2019’da yapılan seçim sonuçları merak ediliyor. Afyonkarahisar İscehisar Belediyesi hangi partide? sorusu da bu nedenle araştırılıyor. Peki, 2019 İscehisar Belediye Başkanı kim seçildi? İşte İscehisar yerel seçim sonuçları 2019

İSCEHİSAR BELEDİYESİ HANGİ PARTİDE?

2019 yerel seçimlerinde İscehisar için 8.017 oy kullanıldı.Demokrat Parti Başkan adayı Ahmet Şahin %34.6 oy alarak belediye seçimlerini kazandı. Şu anda İscehisar Belediyesi Demokrat Parti tarafından yönetiliyor.

İSCEHİSAR BELEDİYE BAŞKANI AHMET ŞAHİN KİMDİR?

Ahmet ŞAHİN , 1963 yılında İscehisar İlçesinde doğdu. İlk öğrenimini İscehisar İlkokulunda bitiren Şahin 1974 Yılında Girdiği Devlet Parasız Yatılı Okulu Sınavlarını kazanarak Denizli Cumhuriyet Lisesinde Yatılı Öğrenci olarak başladığı lise eğitimini Afyon cumhuriyet lisesinde tamamlamıştır.
 
Gazi Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Sevk ve İdarecilik bölümünü kazanarak yüksek öğrenimini başarı ile tamamlamıştır. Eğitimi sonrası vatani görevini Yedek Subay olarak 241. Piyade Alayında Lüleburgaz'da yerine getirmiştir.
 
1988 yılında İscehisar Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğü sınavını kazanarak İscehisar Belediyesinde Yazı İşleri Müdürlüğü görevine atanan Ahmet ŞAHİN, 3 yıl bu görevi yürüttükten sonra Yeterlilik Sınavı İle İl Mahalli İdareler Kontrolörü olarak 1992 yılında Afyonkarahisar Valiliği emrine atanmıştır.
 
Afyon Valiliğinde Mahalli İdareler Kontrolörü olarak 18 yıl görev yaptıktan sonra İscehisar Belediyesine Başkan Yardımcısı olarak atanmış, 1 yıl Belediye Başkan Yardımcılığı yaptıktan sonra, 2010 Yılında Afyonkarahisar’ın en büyük ilçesi olan Sandıklı Belediyesinde Belediye Başkan Yardımcılığı görevine atanmıştır. Sandıklıda 4 yıl belediye başkan yardımcılığı görevini tamamladıktan sonra Şuhut Belediye Başkan Yardımcılığı görevine atanmış orada ki 4 yıllık Belediye Başkan Yardımcılığını da tamamladıktan , Mahalli İdarelerdeki ve Belediyelerdeki 29 Yıllık Memuriyet Görevini 30 Kasım 2018 Tarihinde Emekliye Ayrılmak Suretiyle Noktalamıştır.
 
Ahmet Şahin, İscehisar Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifinin kurulmasında ve Denetim Kurulunda, İscehisar Spor Kulübünde Yönetim Kurulu Üyeliği ve Genel Kaptanlık görevinde bulunmuştur. Afyon Amatör Spor Kulüpleri Federasyonunda Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapan Ahmet ŞAHİN, Aynı yıllarda Hakem kurulu Üyeliği, Yörük Türkmen Derneklerinde ve İşsizler Derneğinde görev almıştır. Aynı zamanda İSUMED (İscehisarlı Üniversiteli Mezunlar Derneği) kurucusudur. Afyonkarahisar Avrupalı Türk işadamları konseyi inovasyon başkanıdır.
 
Evli Dört çocuk babası olan Ahmet ŞAHİN, Fransızca bilmektedir.