İpekyolu Belediyesi hangi partide? Van İpekyolu Belediye Başkanı kimdir? 2019 İpekyolu yerel seçim sonuçları...

Güncelleme Tarihi:

İpekyolu Belediyesi hangi partide Van İpekyolu Belediye Başkanı kimdir 2019 İpekyolu yerel seçim sonuçları...
Oluşturulma Tarihi: Mart 27, 2024 17:41

İpekyolu Belediyesi hangi partide? sorusu seçimler öncesi merak ediliyor. 2024 yerel seçimlerinin 31 Mart tarihinde yapılması yapılması planlanıyor. 2019 İpekyolu yerel seçim sonuçları da bu sebeple araştırılıyor. Peki, İpekyolu Belediyesi hangi partide? Van İpekyolu Belediye Başkanı kimdir? 2019 İpekyolu yerel seçim sonuçları...

Haberin Devamı

2024 yerel seçimleri yaklaşıyor. 31 Mart 2024 Yerel seçimleri öncesi 2019’da yapılan seçim sonuçları merak ediliyor. Van İpekyolu Belediyesi hangi partide? sorusu da bu nedenle araştırılıyor. Peki, İpekyolu Belediyesi hangi partide? Van İpekyolu Belediye Başkanı kimdir? 2019 İpekyolu yerel seçim sonuçları...

İPEKYOLU BELEDİYESİ HANGİ PARTİDE?

13 Temmuz 2020 tarihinde Diyarbakır’ın Kocaköy Kaymakamlığına atanan Abdulkadir Umut Kasman, son yayımlanan kararname ile Van'ın İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili olarak atanmıştır.

2019 YEREL SEÇİM SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

İPEKYOLU BELEDİYE BAŞKANI KİM?

1983 yılında Şanlıurfa’da doğan Abdulkadir Umut Kasman, ilkokulu Muş’ta, ortaokulu ise Antalya’da okudu. Akdeniz Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat bölümünden 2005 yılında mezun olan Kasman, 2012 yılında İçişleri Bakanlığınca açılan Kaymakamlık sınavını kazandı.

Haberin Devamı

Burdur Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine intisap etti. Adaylık süresince sırasıyla; Burdur ilinde merkez stajını, Balıkesir-Susurluk, Şanlıurfa-Ceylanpınar ilçelerinde kaymakam refikliği stajını, Balıkesir-Savaştepe ve Susurluk ilçelerinde teftiş stajını tamamladı. Yurt dışı stajı çerçevesinde 1 yıl süreyle gönderildiği İngiltere’de “ University of Liverpool” da yabancı dil eğitimi aldı. Dil eğitiminin yanı sıra İngiltere’nin yönetim yapısı üzerine çeşitli kamu kurumlarında incelemelerde bulundu. Yurtdışı dönüşünün ardından Rize İli Kalkandere İlçesinde kaymakam vekilliği stajında bulundu.

2016-2018’de Ordu Gürgentepe İlçe Kaymakamlığı, 2018-2020’de Sinop ili Saraydüzü Kaymakamlığı görevini icra etti. 13 Temmuz 2020 tarihinde Diyarbakır’ın Kocaköy Kaymakamlığına atanan Abdulkadir Umut Kasman, son yayımlanan kararname ile Van'ın İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili olarak atanmıştır. Evli ve bir çocuk babası olan Kasman, İngilizce bilmektedir.