İbrahim Gökçek kimdir, öldü mü? Herbalist İbrahim Gökçek 66 yaşında hayatını kaybetti

Güncelleme Tarihi:

İbrahim Gökçek kimdir, öldü mü Herbalist İbrahim Gökçek 66 yaşında hayatını kaybetti
Oluşturulma Tarihi: Eylül 27, 2023 17:00

Sosyal medyada 1 milyona yakın takipçisi bulunan Herbalist İbrahim Gökçek, 27 Eylül 2023 tarihinde hayatını kaybetti. Alternatif Tıp ürünlerinin satışını gerçekleştiren İbrahim Gökçek, kendi soy ismini taşıyan işletmesi aracılığıyla ürün sunumlarını gerçekleştiriyordu. Peki, İbrahim Gökçek kimdir, öldü mü? İşte, Herbalist İbrahim Gökçek hakkında detaylı bilgiler

Haberin Devamı

İbrahim Gökçek, 26.10.1957 tarihinde Kayseri ili, Bünyan ilçesinin Topsöğüt köyünde dünyaya geldi. İlkokulu burada bitirdikten sonra, ortaokul ve lise eğitimini Kayseri merkezde aldı.

Gazi Üniversitesi'nde aldığı eğitimin ardından Almanya'da eğitimini sürdüren Gökçek, Kimya Mühendisliği okurken hastalıklarla ilgili araştırma yapmaya başladı. Okulu bırakarak herbalizim eğitimi aldı ve bitkiler hakkında yaptığı araştırmalar neticesinde 3 ciltlik 1800 sayfa Şifalı Bitkiler ve Alternatif Tıp isimli bir kitap hazırladı ve yayınladı.

13 yaşında Fibromiyaljiye (Yumuşak Doku Romatizmasına) yakalanan ve bu nedenle alternatif tıp yöntemlerine eğilen Gökçek, kendi yöntemleri ile hastalığına çözüm bulduğunu iddia etti. 

İbrahim Gökçek, 27 Eylül 2023 tarihinde hayatını kaybetti.