Hopa Belediyesi hangi partide? Artvin Hopa Belediye Başkanı kimdir? 2019 Hopa yerel seçim sonuçları...

Güncelleme Tarihi:

Hopa Belediyesi hangi partide Artvin Hopa Belediye Başkanı kimdir 2019 Hopa yerel seçim sonuçları...
Oluşturulma Tarihi: Mart 28, 2024 12:35

Hopa Belediyesi hangi parti? sorusu seçimler öncesi merak ediliyor. 2024 yerel seçimlerinin 31 Mart tarihinde yapılması yapılması planlanıyor. 2019 Hopa yerel seçim sonuçları da bu sebeple araştırılıyor. Peki, Artvin Hopa Belediyesi hangi partide? Hopa Belediye Başkanı kimdir?

Haberin Devamı

2024 yerel seçimleri yaklaşıyor. 31 Mart 2024 Yerel seçimleri öncesi 2019’da yapılan seçim sonuçları merak ediliyor. Artvin Hopa Belediyesi hangi partide? sorusu da bu nedenle araştırılıyor. Peki, 2019 Hopa Belediye Başkanı kim seçildi? İşte Hopa yerel seçim sonuçları 2019

HOPA BELEDİYESİ HANGİ PARTİDE?

2019 yerel seçimlerinde Hopa için 13.281 oy kullanıldı. Cumhuriyet Halk Partisi Başkan adayı Taner Ekmekçi %39.8 oy alarak belediye seçimlerini kazandı. Şu anda Hopa Belediyesi Cumhuriyet Halk Partisi tarafından yönetiliyor.

HOPA BELEDİYE BAŞKANI TANER EKMEKÇİ KİMDİR?

1954 yılında Hopa’da doğdum. İlk , orta ve lise öğrenim hayatımı Hopa’da tamamladıktan sonra iş hayatına atıldım

İstanbul’da kendime ait şirkette yedek parçacılık , daha sonra ortak olduğumuz uluslar arası nakliye firmasında lojistik müdürlüğü yaptım.

Haberin Devamı

1983 yılında kurduğumuz denizcilik şirketimde şuan aktif olarak  devam etmekte,   2004 yılında ise şirketimizle paralel çalışan armatörlük şirketi kurduk.

İşimin alt yapısı için uluslararası emniyetli yönetim sisteminde gerekli olan İngilizce eğitimi aldım.

Eğer başarılı olmak istiyorsan “kendini geliştir”  misyonuyla yola çıktım.                

Bu sebeple eğitime hep açık oldum. ve Türk loydundan uluslar arası emniyetli yönetim sistemi eğitimi alarak ınternatıonal safety management  ( ISM )  denetçi sertifikası sahibim.                   

Almış olduğum bu sertifikayla şirket ve gemimi uluslararası piyasada hiç aracı kullanmadan kendim çalıştırdım.                 

İş hayatım devam ederken 1992 yılında Ayfer EKMEKÇİ  (TAMER ) hanfendi ile evlendim. Kendilerinden gurur duyduğum iki oğlum var.