Güneşin Kızları 21.bölümünde heyecan bitmiyor! | Güneşin Kızları yeni bölüm 1. ve 2. fragmanı izle

Güncelleme Tarihi:

Güneşin Kızları 21.bölümünde heyecan bitmiyor | Güneşin Kızları yeni bölüm 1. ve 2. fragmanı izle
Oluşturulma Tarihi: Kasım 09, 2015 10:19

Kanal D’nin fenomen dizisi Güneşin Kızları 21.bölümüyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Güneşin Kızları 21.bölümde işler karışıyor. Yeni bölümde Nazlı ve Savaş aşkını herkes öğreniyor. Nazlı ve Savaş ayrılacak mı? Güneşin Kızları 21.bölümüyle bu akşam 20.00’de Kanal D’de.

Haberin Devamı

Güneşin Kızları yeni bölümde; Savaş, Haluk’la tartışınca geçmişte yaşadığı travması tetiklenir. Bayılır ve uyandığında hiçbir şeyi hatırlamamaktadır. Nazlı, Savaş’ın geçmişi hatırlamak için ilaç içtiğini öğrenir ve Rana’yı karşısına alır. Rana’yı Savaş’a yaptıkları için suçlar. 

Rana sinirlenir ve Güneş’e Nazlı ile Savaş’ın ilişkisi olduğunu söyler. Haber aileye çok şaşırtır. Ali, Selin'e kıskanç olduğunu söyle. Selin, kabullenmez. Selin ve Ali restleşir. Daha sonra iddiaya girerler. Selin, kıskançlığını gizleyememektir ve Ali Selin’in kendi ağzından bunu duyma konusunda ısrarcıdır.

Ahmet, bar açmaya karar verir. Levent isimli bir iş adamı sürpriz bir şekilde Ahmet'in ortağı olmak ister. Levent'in Haluk ile geçmişten bir tanışmışlığı vardı.

GÜNEŞİN KIZLARI 21.BÖLÜM 1.FRAGMANI


GÜNEŞİN KIZLARI 21.BÖLÜM 2.FRAGMANI


GÜNEŞİN KIZLARI 20.BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Güneşin Kızları 21.bölümünde heyecan bitmiyor | Güneşin Kızları yeni bölüm 1. ve 2. fragmanı izle

Güneş eve döner ve yokluğunda Rana’nın kızlara yaptıklarını öğrenmiştir. Rana ile Güneş karşı karşıya gelirler. Bir daha tekrarlanmayacağından emin olmaya karar verir. Haluk, klinikten çıkar. Yaptıkları için pişmanlık duyar. 

Güneş ise, Haluk’un yanındadır. Haluk’un ailesiyle arasını düzeltmesi için, herkesi Haluk’un annesinin evine davet eder.

Kızlar okula başlar. Tüm meraklı gözler onların üzerindedir. Çok geçmeden bunun sebebinin Melisa ve Tuğçe olduğunu anlarlar.

Haberle ilgili daha fazlası: