Gazeteci Şebnem Bursalı milletvekili seçildi mi? 14 Mayıs 2023 seçim sonuçlarına göre Şebnem Bursalı Meclis'e girdi mi?

Güncelleme Tarihi:

Gazeteci Şebnem Bursalı milletvekili seçildi mi 14 Mayıs 2023 seçim sonuçlarına göre Şebnem Bursalı Meclise girdi mi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 15, 2023 10:51

14 Mayıs seçimlerinde Gazeteci Şebnem Bursalı AK Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili adayı olarak gösterilmişti. Şebnem Bursalı Meclis'e girmeye hak kazandı mı, sandıkların açılmasının ardından araştırılmaya başlandı. Peki, Gazeteci Şebnem Bursalı milletvekili seçildi mi? 14 Mayıs 2023 seçim sonuçlarına göre Şebnem Bursalı Meclis'e girdi mi?

Haberin Devamı

14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirilen 28. Dönem milletvekili seçimleri tamamlandı. Seçim sonuçlarının ardından barajı geçen partiler TBMM'ye milletvekili gönderiyor. Merak edilen adaylardan biri de AK Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili adayı gösterilen Gazeteci Şebnem Bursalı oldu. Peki, Şebnem Bursalı milletvekili seçildi mi? 14 Mayıs 2023 seçim sonuçlarına göre Şebnem Bursalı Meclis'e girdi mi?

ŞEBNEM BURSALI MİLLETVEKİLİ SEÇİLDİ Mİ?

Resmi olarak açıklanmamış sonuçlara göre, Gazeteci Şebnem Bursalı İzmir 1. Bölge'den milletvekili seçildi.

ŞEBNEM BURSALI KİMDİR?

Şebnem Bursalı, 13 Haziran 1972, Aydın doğumludur. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesinden mezun oldu. 1 yıl TRT'de çalıştı. Daha sonra Sabah Grubuna geçti. 14 yıldır grubun içinde görev yaptıktan sonra Takvim 'in Ankara Temscilciliğine atanan Şebnem Bursalı daha sonra 10 yılı aşkın süre Yeni Asırda hem yazdı hem de Ankara Temsilciliği yaptı. Aynı grubun Yayın Grubu başkanı olarak seçilerek İzmir'e yerleşti.