Game of Thrones 6.sezon ne zaman başlıyor? | Fragman izle

Güncelleme Tarihi:

Game of Thrones 6.sezon ne zaman başlıyor | Fragman izle
Oluşturulma Tarihi: Aralık 14, 2015 17:26

Fenomen dizi Game of Thrones (Taht Oyunları) 6.sezonuyla ekranlara gelmeye hazılanıyor. Game of Thrones'un fragmanı geçtiğimiz günlerde yayınlandı. Sevilen dizinin hayranlar yeni sezonu ne zaman başlayacağı merak ediyor. Game of Thrones 6.sezon ne zaman başlayacak?

Haberin Devamı

Ekranların ilgiyle takip edilen dizisi Game of Thrones ( Taht Oyunları), 6.sezonun ilk fragmanı yayınladı. Game of Thrones 5. sezona izleyicileri şok eden bir finalle veda etti. Game of Thrones yeni sezon ilk bölümünün başlangıç tarihi hayranları arasında merak uyandırdı. Yeni sezonda heyecan yine dorukta!

5. sezon final bölümünde tartışma yaratan Jon Snow karakterine fragmanın girişinde yer verildi. Jon Snow'un yaşayıp yaşamayacağı merak konusu oldu.

GAME OF THRONES 6.SEZON FRAGMANI



GAME OF THRONES 5.SEZON SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Stark hanesinin tamamen dağılması ve herkesin ayrı bir köşede bir işle uğraşmaya başlaması seyircilerin aklında soru işaretlerine neden oldu. Beşinci sezonun son bölümünde Arya Star, çok yüzlü tanrıdan bir yüz çaldığı için gözleri kör oldu.

Sansa Stark evlenmeyi kabul ettiği ancak sürekli tecavüze uğradığı kocasından Theon Greyjoy ile birlikte kaçmayı başardı. Bran Stark ise uzun bir süredir rüyalarında gördüğü ağacı bulmayı başarmıştı.  15 Haziran günü beşinci sezon final bölümüyle ekranlara veda eden dizi kendisinden çok söz ettirdi.

İzleyiciler bir savaş, belki de demir tahtta bir isyan beklerken Jon Snow'un hayatını kabetmesi ve Khaleesi'nin kaçırılması izleyicileri derinden etkiledi. 

Game of Thrones 6.sezon ne zaman başlıyor | Fragman izle


İLK BÖLÜM 2016 NİSAN'DA

Dizinin yönetmeni David Nutter yaptığı son açıklamada, senaryo metinlerinin kendisini yakından ilgilendirmediğini ve diziye kendi gözünden yön vereceğini belirtti. Merakla beklenen Game of Thrones dizisinin 6. sezonunun çekimleri Eylül 2015 tarihinde başladı. Ancak Game Of Thrones 6.sezonu 2016 yılının Nisan ayında ekranlara gelecek.