Friends’in Chandler Bing’i Matthew Perry’den hayranlarını üzen haber! Matthew Perry kimdir, öldü mü?

Güncelleme Tarihi:

Friends’in Chandler Bing’i Matthew Perry’den hayranlarını üzen haber Matthew Perry kimdir, öldü mü
Oluşturulma Tarihi: Ekim 29, 2023 11:34

Friends dizisi ile akıllara kazınan oyuncu Matthew Perry’den üzen haber geldi. Friends'te Chandler Bing rolüyle tanınan Matthew Perry'nin 54 yaşında öldüğü bildirildi. Sevilen oyuncunun evindeki jakuzide ölü bulunduğunu aktarılırken Perry'nin ölüm nedeninin boğulma olduğu düşünülüyor. Peki, Matthew Perry kimdir? Chandler Bing öldü mü? İşte merak edilenler…

Haberin Devamı

Bir döneme damgasını vuran Friends dizisinde Chandler Bing karakterini canlandıran oyuncu Matthew Perry yaşamını yitirdi. Geçmişte uyuşturucu ve alkol bağımlılığı tedavisi gören Matthew Perry evindeki jakuzide ölü bulundu. Yapılan ilk tespitlere göre sevilen oyuncunun boğularak öldüğü düşünülüyor.

MATTHEW PERRY (CHANDLER BING) KİMDİR, ÖLDÜ MÜ?

Matthew Perry Williamstown, 19 Ağustos 1969 tarihinde Massachusetts'da dünyaya geldi. Annesi Kanadalı gazeteci Suzanne Marie, babası Amerikalı ünlü oyuncu John Bennett Perry'dir. Ebeveynleri Perry'nin ilk doğum gününden kısa bir süre önce boşanmıştır. Boşanmanın ardından Perry 14 yıl boyunca, velayetini alan annesinin yanında Ottawa'da, yaşamıştır. Rockcliffe Park Public School ve Ashbury College okullarına gitmiştir. 15 yaşından sonra babası ile yaşamak için ABD'ye geri gelmiştir. Yıllar boyu oyunculuğa ilgisi artan Perry, aynı zamanda küçük yaşlardan itibaren profesyonel olarak tenisle ilgilenmektedir. Perry, 28 Ekim 2023 tarihinde Los Angeles'taki evindeyken jakuzide boğularak hayatını kaybetti. Öldüğünde 54 yaşındaydı.

Haberle ilgili daha fazlası: